GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PROCESUL ETAPEI

VIDEO + FOTO Se împlinesc 15 ani de la ultima ediție de "Procesul etapei" » Imagini antologice din vremea în care se fuma la TV. Dobrin și Stoichiță, măști cu Ioanițoaia :)

Ovidiu Ioanițoaia, Mircea Lucescu +17   FOTO
Ovidiu Ioanițoaia, Mircea Lucescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 ianuarie 2018 11:29

Ovidiu Ioanițoaia, directorul Gazetei Sporturilor, a fost prezent în această dimineață în studioul Pro X, la 15 ani de la ultima ediție a emisiunii "Procesul etapei".

Ovidiu Ioanițoaia și Mihai Mironică au rememorat începturile emisiunii " Procesul Etapei", care a debutat în martie 1995, cu invitați de renume, fotbaliști și conducători, precum Gică Hagi, Dănuț Lupu, Mircea Lucescu, Marius Lăcătuș, Cristi Borcea, George Copos, Anghel Iordănescu sau Ioan Becali. Erau vremuri în care se fuma în direct.

"Mi se reproșa că îi invitam pe Copos, Giovani sau Gheorghe Ștefan, dar ei reprezentau fotbalul. Pe cine să invit? După 18 ani de emisiuni, mi-e greu să fac un top. Nici nu m-a interesat. Îmi aduc aminte de emisiunea după meciul tur cu Slovenia, meci pierdut, și l-am întrebat pe Hagi ce va fi dacă nu ne vom califica. El a respins cu vehemență ideea și mi-a zis «Nea Ovidiu, astea sunt răutăcisme». Atunci a lansat cuvântul «răutăcisme».

A fost frumos. Era duminică seara și făceam un rating colosal față de ce se întâmplă azi. N-am nicio înregistrare cu emisiunea și nu m-am uitat niciodată la vreo emisiune Procesul Etapei. Daca m-aș fi uitat, n-aș mai fi făcut-o și i-aș fi găsit foarte multe defecte. La Teatrul Național sau la Teatrul Giulești, lumea se inghesuia să vină să stea în sală la emisiune. Pe vremea aia, fumam două pachete de țigări pe zi", a rememorat Ovidiu Ioanițoaia la Pro X.

Mihai Mironică a povestit o întâmplare petrecută de ziua lui Ovidiu Ioanițoaia. 

"Eu cred că am fost persoana care i-a susurat cele mai multe lucruri în ureche domnului Ioanițoaia. Îmi aduc aminte de o aniversare a domnului Ioanițoaia, serbată la muncă. Dumnealui nu știa, dar toți invitații, printre care erau Gicu Dobrin și Mihai Stoichiță, au intrat în studio cu măști cu fața domnului Ioanițoaia. Erau o mulțime de Ioanițoaia care stăteau la masă și se uitau unii la alții.

Ioanițoaia a fost un fel de Cristofor Columb. Eram pe un teritoriu necunoscut, era ceva nou", a spus Mironică.

 

Vezi în GALERIA FOTO fotografii de la Procesul Etapei, de-a lungul anilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
cneius
cneius  •  19 Ianuarie 2018, 15:41

M-am uitat la citeva "episoade" cu Procesul Etapei dar apoi m-am oprit -Ioanitoaia dadea si centrarea si cu capul. Nu-i lasa sa vorbeasca pe invitati, ii intrerupea tot timpul - a fost show-ul lui. Ma mir ca a tinut atit de mult si ca invitatii, mai ales cei cu "greutate", continuau sa vina desi nu-si puteau termina aproape niciodata ideiile!

887888274661367
Pompiliu Bota  •  19 Ianuarie 2018, 14:02

Iata cine a lasat acasa in 85/86 generatia de aur a Romaniei: Lacatus, Belodedici, T. Stoica, Dukadam... Atunci s-au inventat notiunile de: ghinionu proverbial al lui Luce, norocul proverbial al Stelei, al lui Jenei, Iordanescu, Piturca, mingea refuza sa intre in poarta so on.

1013850201981154
Mircea Gabriel  •  19 Ianuarie 2018, 13:40
Postat de ss.lazio pe 19 Ianuarie 2018, 12:38

Anul acesta se implinesc 15 ani de cand FC FCSB a ocupat in mod ABUZIV locul in Liga 1 (Divizia A) al galonatei echipe de traditie Steaua Bucuresti. Mai mult, acestia i-au replicat stema, au folosit pentru cativa ani culorile ros-albastre (apoi au trecut la galben-albastru copiind alta echipa de traditie a fotbalului romanesc, Petrolul Ploiesti), au folosit titulatura Steaua in campanii de marketing si la meciurile oficiale. Respect etern Tribunalului Bucuresti, care, in 16 decembrie 2016, a oprit IMPOSTURA adunaturii de recidivisti FC FCSB (la Uefa, FC Ef-Si-Es-Bi) si a indreptat o umilinta istorica, o pata neagra din istoria fotbalului. Acum, Steaua o ia de la capat din Liga a 4-a, iar noi speram ca in 2020 sa sarbatorim REVENIREA ei in Liga 1 dupa 18 ani!

Cat de lipsit de logica elementara sa fi, sa sustii o asemenea aberatie. Daca nu era gigi, steaua era out din fotbal. de 28 de ani! Ignoranta este prostie. Fara omul asta steaua nu mai exista. ti-a datsa mananci sa poti traii si acum ii musti mana.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează