GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  EDUCAȚIE FIZICĂ

Temă pentru elevii de clasa a V-a: "Copiați pe caietul de sport 10 propoziții din manualul de sport" :)

Articol de GSP - Publicat luni, 18 septembrie 2017 16:01

Prima săptămână de școală a adus și primele controverse legate de manualul pentru Educație Fizică.

Potrivit site-ului republica.ro, în Cluj, elevii clasei a V-a au primit ca temă pentru acasă copiarea pe caietul de sport a 10 propoziții din manual!

Aceeași sursă notează că manualul prezintă definiția flotării și o clasificarea a tipurilor de repaos :)

"În prima săptămână de școală, copiii de clasa a V-a au primit un singur manual: cel de sport. Copilul unui prieten din Cluj a primit chiar o primă temă la sport: să copieze pe caietul (de sport) zece propoziții. Cum de unde să copieze? Din manualul de sport, firește. Manual care ne livrează cu precizie academică definiția flotării și face o clasificare fără egal a tipurilor de repaos – că din repaos ne-am născut, vorba poetului. Chestia asta cu literatura pe teme sportive îmi pare brusc o mutare disciplinară a mult hulitului (deopotrivă de către elevi și de către mulți poeți în viață) eu liric de la ora de limbă și literatură română la cea de educație fizică", scrie Anca Chimoiu pentru sursa citată.

838519 image 2017 07 27 21927384 0 manual educatie fizica sport pentru clasa 5

Iată AICI manualul de educație fizică și sport în format .pdf

Citește și: EXCLUSIV Sport blocat într-un sector din București! "Nu ne putem antrena din cauza lipsei pazei din școli"

Citește și: Unul dintre autorii manualului de educație fizică: "Dacă îl citesc 20% dintre copii, ca pe manualul de matematică, sunt mulțumit!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Septembrie 2017, 17:34

pentru ca la ora de sport de la clasa a patra in sus pe teren se prezinta numai profesorul, s-a inventat manualul de educatie fizica, macar asa sa mai stie tinerii de 11-12 ani ca exista si miscarea fzica. o pot rasfoi in pauze deintre portiile triple de hamburgheri la McD, sau printre portiile zdravene de aripioare picante de la KfC, cu ajutorul carora sunt mai grasi decat parintii lor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close