GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  STADION

O glorie stelistă iese la atac și critică CSA Steaua: "Un circ! Niște râși ai României"

Iordănescu, Balint și Bumbescu, 3 dintre invitații la ultima vizită pe Ghencea // FOTO: Raed Krishan
Iordănescu, Balint și Bumbescu, 3 dintre invitații la ultima vizită pe Ghencea // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 30 august 2018 10:31

Fostul mare jucător stelist Ilie Bărbulescu a criticat foarte dur CSA Steaua pentru organizarea evenimentului de marți, de pe stadionul Ghencea. 

Marți dimineață, pe arena din bulevarul Ghencea au fost prezente mai multe glorii ale Stelei: Adrian Bumbescu, Ştefan Iovan, Gavrilă Balint, Miodrag Belodedici, Adrian Neaga, George Ogăraru, dar și Mirel Rădoi.

Câștigător al Cupei Campionilor Europeni în 1986, Ilie Bărbulescu nu a fost chemat de CSA la eveniment și a lansat un atac dur la adresa organizatorilor. "A fost un circ! Nişte râşi ai României! Să fie de capul lor! Primul om care trebuia să calce pe acel stadion era bine să fi fost Emeric Ienei, dar crezi că s-au gândit minţile alea luminate de la Armată să îl invite pe nea Imi?

Lasă că l-au chemat repede pe Puiu Iordănescu... Sunt curios dacă Puiu avea tupeul să dea ochii cu Piţi? Au transformat totul într-un circ cu acele casolete în care au fost băgate bucăţi de gazon. Zici că eram la magazin, iar produsele erau puse pe cântar. Puteau să organizeze şi ei un eveniment mai frumos. Elegant era să fim invitaţi toţi componenţii Stelei '86, nu doar aşa, pe vrute şi nevrute", a declarat Bărbulescu pentru Fanatik.

Și Ienei a fost dezamăgit că n-a fost chemat la ultima vizită în "Templul fotbalului românesc". "Nu m-a sunat nimeni. Aș fi venit dacă aș fi fost chemat, nu puteam să refuz. Cred că era și pentru mine acest eveniment. Poate s-au gândit că sunt prea departe de București și era greu să ajung de la Oradea. Am văzut imagini la TV. M-au emoționat. Am văzut între acei jucători care au câștigat Cupa Campionilor Europeni oameni care aveau valoare, nu numai tehnico-tactică, ci și morală extraordinară" a fost concluzia antrenorului care a condus Steaua în 1986 și a jucat în 254 de meciuri pentru trupa roș-albastră. 

"Poate că eu n-am fost un jucător așa de important ca să fiu chemat la acest eveniment, dar cred că Sorin Paraschiv, de exemplu, care a jucat de când era copil în Ghencea și a stat aici vreo 25 de ani, merita să fie invitat"
Nicolae Dică, antrenor FCSB

Vezi și: Reaccție categorică a lui Gigi Becali după evenimentul din Ghencea » S-a luat de Gabi Balint și distruge istoria CSA Steaua: "Bă, pe astea le-a cumpărat Becali! Aveți mare grijă!"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
dc78
dc78  •  30 August 2018, 18:37
Postat de Ghita Florin pe 30 August 2018, 15:50

Zise Barbulescu si mai trase un gat de trascau,hac

Hai ca pe bumbescu nu-l face

771545396317549
Eugen Iustin  •  30 August 2018, 18:02
Postat de gicab pe 30 August 2018, 16:54

Fasolea făcută la cazan nu are cum sa nu fie buna... in alta ordine de idei fcsbistii slujitori nu au ce caută acolo

Csa are 10 mii de suporteri, e o echipa moarta si nedorita de nimeni.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2018, 17:03
Postat de gicab pe 30 August 2018, 16:56

Apropo bănuiesc ca n-ai făcut armata dacă intrebi ce fel e fasolea la popota... ori n-ai fost in stare ori ai fentat o

Inapt. 100%.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează