GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  TRAGEDIE

Imaginea emoționantă care a devenit virală după tragedia din Italia » Genoa & Samp, unite pentru Genova

Foto: twitter.com/caricaturella
Foto: twitter.com/caricaturella

Articol de GSP - Publicat joi, 16 august 2018 14:19

Fanii echipelor Genoa și Sampdoria, marile rivale din Genova, s-au unit într-un desen emoționant, imaginat de artistul Caricaturella, pentru a demonstra unitatea orașului după evenimentele petrecute pe 14 august.

Marți, podul rutier Morandi s-a prăbușit, cauzând moartea a cel puțin 35 de oameni și rănirea sau dispariția altor zeci, toți căzând în gol peste 70 de metri când puntea și un pilon s-au rupt.

Vezi și: Incredibil! Fostul fotbalist a căzut cu podul groazei din Genova, dar a scăpat nevătămat! A zburat 45 de metri: "Parcă eram într-un film. Apocalipsa!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  16 August 2018, 14:50

Frumos.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează