GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Șocant! Viorel Hizo, la un pas să fie împușcat de fiul său: „Stai, mâinile sus!”

Viorel Hizo // FOTO: GSP
Viorel Hizo // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 19 februarie 2019 15:10

Viorel Hizo (72 de ani), fostul antrenor din Divizia A, a rememorat azi la GSP Live un episod controversat din timpul Revoluției din 1989, când a mers la unitatea unde era fiul său.

„După un tur de campionat, am primit o invitație să mergem la Casablanca în Maroc pentru trei săptămâni. În timp ce eram acolo, au început evenimentele de la Timișoara înaintea Revoluției. Fiul meu era soldat, își făcea stagiul militar la unitate în Lugoj. Soția nu a mai putut lua legătura cu el. Era tensiune mare în casă.

Atunci am decis să merg la el să îl caut. M-am dus și am ajuns seară pe la 11, era întuneric, toate luminile erau stinse, și dintr-odată am auzit «Stai, mâinile sus», am înghețat. Putea să mă impuște chiar el în momentul respectiv” a povestit Hizo în cadrul emisiunii GSP Live.

Vezi și: GSP LIVE // VIDEO Întâmplare halucinantă din vestiarul Rapidului povestită de Viorel Hizo: „A venit și s-a aruncat în pat, peste mine. Când m-a văzut, a paralizat!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează