GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Dan Alexa a fost MVP într-un meci cu Real Madrid! Ce s-a ales de premiu: „Mi-a zis patronul că e mai bine așa”

Dan Alexa, în duel cu galacticul Thomas Gravesen
Dan Alexa, în duel cu galacticul Thomas Gravesen

Articol de GSP - Publicat joi, 21 februarie 2019 11:21

Dan Alexa, 39 de ani, a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live din această dimineață. Fostul fotbalist a rememorat un episod ce a avut loc după amicalul din 2005 dintre Beijing Guoan, formația din China la care evolua, și Real Madrid.

Spaniolii s-au impus cu 3-2, iar Dan Alexa și Raul au fost desemnați cei mai buni jucători ai meciului. Din păcate, românul nu s-a putut bucura de premiul pe care îl câștigase:

Premiul pentru jucătorul meciului era un Hyundai Santa Fe. Am ieșit eu și cu Raul. Deja mă gândeam cum trimit mașina în România.

A venit patronul la echipă, m-a chemat și mi-a zis că pentru binele echipei ar fi bucuros să transform mașina într-o sumă de bani și să împart acei bani în vestiar. Am împărțit banii până la urmă”, a mărturisit Alexa. 

Pasa de gol genială a lui Dan Alexa din amicalul cu Real Madrid:

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Dan Alexa rupe tăcerea! Confirmă informațiile GSP.ro despre interesul lui CFR Cluj: „Am discutat! Vor face totul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
pain89
pain89  •  21 Februarie 2019, 20:52

am vazut atunci meciul ala in direct si a jucat foarte bine pacat ca nu avem in ziua de azi jucatori romani sa joace cu daruirea pe care a avut-o el in meciul ala

adriann_
adriann_  •  21 Februarie 2019, 18:04

Frumoasa faza reusita de Alexa, fara discutie. In meci oficial probabil venea faultul la a doua depasire dar modul in care a depasit adversarii si a judecat faza a fost fara cusur. Mai tineti minte de cine nu prea avea loc Alexa la Nationala?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează