GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  SPORT&BEAUTY

FOTO Nicoleta Nucă impresionează cu vocea ei, dar și cu aparițiile pline de senzualitate: "Nu pot fără sală, cycling și înot" 

Articol de - Publicat duminica, 19 august 2018 10:01

Nicoleta Nucă face senzație în industria muzicală din România, dar și pe rețelele de socializare atunci când posteză imagini hot, care primesc imediat mii de inimioare de la prietenii virtuali.

S-a născut la Chișinău, în Republica Moldova, și s-a remarcat în show-ul X Factor, la Antena 1. În scurt timp a semnat un contract de profesionist, iar hiturile, concertele și aprecierile au început să vină pe bandă rulantă. Primul hit a fost "Nu sunt" și au urmat imediat "Liniştea", "Inima mea", "Adevăr sau minciună", "Amintiri", iar cel mai nou single e "Suflet nebun".

O fire activă care arată perfect, Nicoleta are grijă de corpul ei, iar sportul ocupă un rol important în viața de zi cu zi. "Sportul reprezintă un stil de viață și o modalitate de a mă menține mereu în formă. Merg la sală de 3-4 ori pe săptămână, dar mai fac și cycling și înot. În general, am un stil de viață sănătos și o alimentație destul de corectă și echilibrată. În primul rând, îmi ascult organismul și nevoile lui. Mi-e greu să mă abțin de la dulciuri, dar nu imposibil. Am un antrenor personal care mă ghidează pe tot parcursul antrenamentului. Mă ambiționează și îmi creează antrenamente personalizate la fiecare ședință, astfel încât mușchii să nu rămână în zona de confort", spune Nico, 24 de ani.

"Prin sport elimin energia negativă"

Puține lume știe, dar Nicoleta a fost o lungă perioadă de timp vegetariană! "Dieta mea se bazează în primul rând pe receptivitatea la nevoile organismului meu, astfel vegetarianismul a venit dintr-o nevoie a corpului meu. A fost o perioada de aproape doi ani în care nu simțeam nevoia sa mănânc carne, doar pește și fructe de mare. De curând însă, am reintrodus carnea în alimentație pentru ca organismul mi-a cerut asta. Iubesc sportul, iar eu mă antrenez pentru că mă ajută să elimin toată energia negativă acumulată!", recunoaște aceasta.

Chiar dacă nu e microbistă înrăită, Nicoleta merge la meciuri de fotbal: "Am fost de câteva ori. Prima data s-a întâmplat când locuiam în Milano și am fost pe San Siro la un meci între Milan și Juventus. Apoi am mai fost de două-trei ori aici, în București. Dacă mi s-ar propune să fac imnul unei echipe de fotbal? Hmmm.... Cred că ar fi o provocare pe care aș accepta-o din curiozitate, în primul rând. Ma bucur nespus de mult atunci când sportivii români reușesc să aibă performanțe strălucitoare și în afara țării!". 

"În curând urmează un proiect nu tocmai muzical, dar care este o provocare destul de mare pentru mine. La muzică lucrez deja în studio la piese noi"
Nicoleta Nucă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
cneius
cneius  •  19 August 2018, 13:50

"Puține lume știe, dar Nicoleta a fost o lungă perioadă de timp vegetariană!" - fara informatia asta eram pierdut !

832340336969683
Nello Milano  •  19 August 2018, 11:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo4eva
dinamo4eva  •  19 August 2018, 11:28

sală, cycling și înot :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close