GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DOSARUL TRANSFERURILOR

FOTO Documentele care arată de ce nu poate fi eliberat Victor Becali: "Mai periculos decât un infractor care sustrage o bicicletă" » Reacții vulcanice ale lui Gigi Becali și Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 20:30

George Becali, finanțatorul FCSB-ului, a comentat tergiversarea eliberării vărului său Victor Becali și a lui Cristi Borcea, ambii aflați în continuare în spatele gratiilor după condamnările primite pe 4 martie 2014 în Dosarul Transferurilor. 

"Ce i se întâmplă lui Victor nu li se întâmplă nici criminalilor! El e nevinovat în Dosarul Transferurilor. El și Borcea au fost cei mai nevinovați din acel dosar. Victor a mai plătit și prejudiciul. Borcea e încă în pușcărie, iar toată lumea e afară. Dar Borcea e nevinovat, a mai și pierdut 7-8 milioane de euro din fotbal. 

Cum să stea Borcea patru ani în pușcărie, băi? Cum să-i ții patru ani în pușcărie? Dă-le, bă, drumul să se ducă acasă!

Dumnezeu dă blesteme. Judecătorii vor să cadă blestemele pe capul copiilor lor?", a "tunat" Becali, la România TV. 

Într-un document obținut de RTV, iese la iveală motivarea șocantă pentru care Victor Becali se află în continuare în închisoare și  nu poate fi eliberat. 

"În acest sens, Tribunalul constată că timpul petrecut de condamnat în detenție este unul relativ scurt față de gravitatea faptelor comise și de prejudiciul creat.

(...) În opinia instanței, este evident că deținutul Becali Victor nu înțelege gravitatea săvârșitii faptelor sale, având o reprezentare psihică distorsionată și deviantă, împrejurare ce, pe cale de consecință, reclamă faptul că scopul pedepsei nu a fost atins nici până în prezent.

(...) Reeducarea condamnatului pleacă tocmai de la acest profil socio-moral inițial, care, în opinia Tribunalului, este mult mai periculos decât cel al unui infractor ce sustrage o bicicletă", scrie în document.

Sentinţele din Dosarul Transferurilor:

George Copos (61 de ani) - 3 ani şi 8 luni cu executare - Eliberat
Mihai Stoica (49 de ani) - 3 ani şi 6 luni cu executare - Eliberat 
Cristi Borcea (44 de ani) - 6 ani şi 4 luni cu executare 
Ioan Becali (61 de ani) - 6 ani şi 4 luni cu executare - Eliberat
Victor Becali (53 de ani) - 4 ani şi 8 luni cu executare
Jean Pădureanu (78 de ani) - 3 ani şi 4 luni cu executare - Eliberat
Gică Popescu (47 de ani) - 3 ani, o lună şi 10 zile cu executare - Eliberat
Gigi Neţoiu (55 de ani) - 3 ani şi 4 luni cu executare - Eliberat

dragomir: "Să mă împuște, dacă nu, mă împușc eu"

Aflat în studioul RTV, Dumitru Dragomir s-a implicat și el în discuție, ținând un monolog agresiv cu privire la situația justiției din România, dar și despre dosarul în care este judecat, cel privind vânzarea drepturilor TV, pe vremea când era președinte al Ligii.

"Președintele Iohannis trebuie să afle care sunt  judecătorii care sunt agățați de servicii, altfel poate va avea și el probleme când nu va mai fi în funcție. Dacă nu se schimbă nimic în această țară, ani de zile de-acum înainte ne vom duce nevinovați la pușcărie.

Eu nu am nicio vină. Vor să mă ia și pe mine în puscărie? Să mă ia, să mor acolo, am 72 de ani, mai am câțiva ani de trăit! Să mă împuște, dacă nu, mă împușc eu. Cum să se ducă lumea nevinovată la pușcărie, fraților? Îmi crapă capul", a declarat Dragomir pentru sursa citată.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
spion_kop
spion_kop  •  21 Octombrie 2017, 18:35

si asa ajunse jesepeul avocatul puscariasilor din Romania, cred ca este unic in media, o luna in care pupincurismul si slugarnicia au pus mana pe redactie, vai de capul vostru ... (ps: pupincurism este un cuvint cit se poate de decent, nu cred ca poate fi cenzurat de bot-ul vostru)

poison
poison  •  21 Octombrie 2017, 15:29

Il vrem si pe Gigi inapoi. Daca se poate împreună cu MM!

10211604063565289
Stefan Patriche  •  21 Octombrie 2017, 15:05

Mi-am propus sa nu mai comentez pe site-urile de fotbal, sport ma rog, din cauza lipsei de logica a diverșilor partizani. Observați însa motivația instantei care spune, in termeni juridici, Bai băiatule, ai furat, te-am prins, dar tu o ții langa. N-ai priceput nimic, mai stai.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează