GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  CONCERT

FCSB // Celine Dion îl dă afară pe Gigi Becali! Concertul de pe Național Arena o aruncă pe FCSB din nou în provincie

Articol de GSP - Publicat luni, 14 octombrie 2019 17:35

Celine Dion, 51 de ani, va concerta miercuri 29 iulie 2020 în România, iar evenimentul va avea loc pe stadion Arena Națională. Concertul va da peste cap programul celor de la FCSB, care nu va mai putea evolua în București!

Organizatorii au anunțat că artista din Canada va susține în București un concert extraordinar, în cadrul turneului «Courage World Tour». Evenimentul va avea loc pe Arena Națională, unde vor putea veni aproximativ 55.000 de fani. 

În perioada anunțată pentru concert vor avea loc meciuri din preliminariile cupelor europene, iar programul celor de la FCSB, chiriașa obișnuită a stadionului, va avea de suferit. 

Se schimbă iar gazonul?

Problemele cele mai mari vor fi în Europa, dacă echipa lui Becali se va califica. În programul provizoriu anunțat de UEFA, turul I preliminar al cupelor europene va debuta în 2020 pe 23 iunie în Liga Campionilor și 25 iunie în Europa League. Concertul se va suprapune cu returul din turul III și sunt șanse mari ca gazonul să fie impracticabil pentru play-off! 

FCSB a fost forțată în acest an să evolueze la Pitești în Liga 1 și la Giurgiu în cupele europene, din cauza concertelor. Pe Național Arena au venit Ed Sheeran (3 iulie) și Metallica (14 august), iar „roș-albaștrii” au bifat primul meci în București abia pe 22 septembrie, 0-0 cu CFR Cluj! 

2020 în exil!

FCSB se va muta din București și în primăvară anului viitor. În martie, Arena Națională va fi închisă pentru a fi pregătită pentru Euro 2020. Astfel, echipa lui Gigi Becali va fi nevoită să abordeze play-off-ul/play-out-ul evoluând în toate meciurile în deplasare.

Naționala nu va fi afectată

„Tricolorii” n-ar trebui să aibă griji în privința gazonului. Primul meci al naționalei României acasă va fi în Nations League, competiție care va debuta abia pe 3 septembrie. 

Biletele la concertul lui Celine Dion se vor pune in vanzare pe 17 octombrie la ora 10:00. Acestea vor costa între 225 și 850 de lei (cu taxe și comisioane incluse) în funcție de distanța față de scenă.

Citește și: 

FCSB, reclamată la FIFA de Gikiewicz: „Le cerem toți banii”. Ce sancțiune gravă riscă echipa lui Becali

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
sexilian
sexilian  •  15 Octombrie 2019, 08:59

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fairplayromania
fairplayromania  •  15 Octombrie 2019, 04:55

Este cumva stadionul lui Becali si noi nu ştim? Becali nu are stadion, echipă, antrenor,suporteri , ce să caute pe Arena Naţională?

spartcapus
spartcapus  •  14 Octombrie 2019, 22:18

Se duc la ţară, acolo unde le e locul!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează