FOTBAL  »  NATIONALA  »  CS U CRAIOVA - CFR CLUJ 2-1

VIDEO Noul pariu al lui Contra? Imaginile surprinse de camerele TV după CS U Craiova - CFR

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 09:00

Cosmin Contra a fost prezent la partida câștigată de CS U Craiova pe teren propriu cu liderul CFR Cluj, scor 2-1.

După meci, selecționerul a stat de vorbă cu Alex Mitriță, cel care a marcat un gol fabulos din lovitură liberă pentru olteni. Fotbalistul Craiovei traversează un moment bun.

Jucătorul de 22 de ani n-a apucat să debuteze pentru echipa mare a României, adunând selecții doar pentru U17, U19 și U21 până în acest moment.

Cel mai probabil Contra l-a anunțat pe Mitriță că este în vederile sale pentru următoarele acțiuni ale echipei naționale. Alături de Contra a fost și Jerry Gane.

VEZI AICI VIDEO

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  17 Decembrie 2017, 13:40

Ce ochi de soim are Contra! N-am vazut asa ceva! Impresionant! Mitrita traverseaza o perioada buna de luni de zile si nimeni n-avea ochi decat pentru rebuturile Andone, Stancu, Tucudean si alte epave. Baluta stie fotbal cat tot lotul national la un loc dar cand nu ai cu cine sa joci chiar n-ai ce sa mai faci. Cred ca jucatorilor Craiovei ar trebui sa li se dea o mai mare atentie ca m-am saturat de Alibeci si fcsb-isti umflati cu pompa. Nu e adevarat ca fcsb are cel mai bun lot din tara. Asta e cea mai mare prostie pe care o aud zilnic. Dar da, pe jucatorii fcsb-ului s-au platit cele mai mari sume din fotbalul nostru iar asta tine doar de smecheriile altora care i-au vandut jucatori ciobanului. Orice jucator vine la fcsb e o mare bubuiala data de patronii cluburilor sarace care vand. Asta e adevarul! Gigi e varza cu carne la capitolul asta si crede ca banii rezolva totul. Atunci cum se explica faptul ca nici o ,,valoare" nu se naste la fcsb? Toate se nasc prin alte locuri, costa cateva zeci de mii de euro si apoi ajung la fcsb pe sute de mii :))) Unde bineinteles ca se sting! Iar cumetriile gen Botosani-fcsb imi provoaca sila de fiecare data. Mai intai fcsb bate la Botosani si imediat apoi Morutan semneaza cu fcsb? Ma lasi? Sunt tare curios daca Tanase va marca in poarta Viitorului....asa ca chestie...Iar petrecerea de sfarsit de an facuta de Viitorul taman inaintea meciului cu fcsb mi se pare iar extrem de ciudata. Nu mai putea astepta echipa lui Hagi cateva zile?

haideusicfr
haideusicfr  •  17 Decembrie 2017, 13:36

Mitrita si Torje in atacul Romaniei. Dupa ce a dat o pasa de gol si a alergat cat ceilalti la un loc ,Deac a fost schimbat la pauza cu Torje. Asta n-a facut nimica.Culmea la convocarea urmatoare ,Deac n-a mai fost chemat ,in schimb Torje da. Va centra Torje si va inscrie cu capul Mitrita .sau Baluta.

albalbastru72
albalbastru72  •  17 Decembrie 2017, 13:12

Bravo Mitrita, meriti pe deplin aceasta convocare,felicitari si tine-o tot asa!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează