FOTBAL  »  NATIONALA  »  SUEDIA - ROMÂNIA 2-1

SUEDIA - ROMÂNIA 2-1 // VIDEO Mihai Stoichiță a tras concluziile după eșecul „tricolorilor”: „Suedezii au marcat goluri norocoase”

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2019 21:09

Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice a FRF, a analizat la GSP LIVE meciul dintre Suedia și România, scor 2-1, din preliminariile pentru EURO 2020.

„Prima repriză a fost cea care a decis acest rezultat. E bine că a doua repriză am demonstrat că putem mult mai mult. Poate cu mai multă șansă puteam obține mai mult de la acest meci. A existat precauție, e normal pentru că e debut de competiție.

Ne gândeam la conservarea unui rezultat de egalitate. Când am ieșit la joc am fost mult mai exacți, asta ne-a lipsit în prima repriză. Din păcate, am avut acțiuni reactive, dar au fost neîncheiate. Nu sunt îngrijorat pentru echipa națională a României pentru că a doua repriză îmi dă speranțe mari.

Eu cred că selecționerul a mizat pe prospețimea celor care au intrat în teren. Pare la prima vedere o mică aventură când scoți un atacant puternic. Era greu să joci în contact direct cu suedezii. Dacă sunteți atenți la golurile suedezilor veți vedea că au fost norocoase. Contra merită felicitat pentru că l-a băgat pe Pușcaș în teren. Jucătorii au fost foarte afectați după meci”, a declarat Mihai Stoichiță.

CLASAMENT GRUPA F 

clasament

La EURO 2020 se califică direct primele două clasate în fiecare grupă preliminară

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  24 Martie 2019, 14:41

Nu sunt de acord cu articolul.Daca ar fi jucat Deac in locul lui Stanciu? Bine,Tucudean a afost accidentat. Si totusi ,este echipa Romaniei? Stanciu e o ***. Trebuie inlocuit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1213785285311900
Adrian Ionica  •  24 Martie 2019, 10:24

Pensionar pe bani publici taci ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

137729076992236
Conache Pavel  •  24 Martie 2019, 05:40

Stoichita bate campii, mai lipsea sa spuna ca "baietii nostri" au fost bolnavi cand au fost mici.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează