FOTBAL  »  NATIONALA  »  SUEDIA - ROMÂNIA 2-1

SUEDIA - ROMÂNIA 2-1 // VIDEO Dumitru Dragomir dă de pământ cu Nicolae Stanciu: „Trebuia scos după 30 de minute!” + Cine l-a impresionat

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2019 21:27

Dumitru Dragomir a vorbit la GSP LIVE despre partida dintre Suedia și România, 2-1, din preliminariile Campionatului European 2020.


„George Pușcaș trebuia lăsat tot meciul în teren, deși Contra a făcut schimbări bune. Stanciu trebuia scos după 30 de minute. După 2-0, afară! Noi puteam să luăm ușor cinci goluri.

M-a impresionat însă repriza a doua: Pușcaș m-a impresionat, felul în care a intrat Hagi, măcar a încercat să mai dribleze, iar Keșeru a schimbat cursul jocului. În doi-trei ani vom avea echipă trăsnet, vin din urmă tinerii, vin puștii lui Hagi”, a declarat Dragomir la GSP LIVE.

Sfatul lui Dragomir: „Să încerce să schimbe toată linia de fund. Prea stăm cu fundul în poartă, stăm în linie. E greu cu o astfel de defensivă. Țîru a suferit foarte mult din cauza accidentărilor, dar ar fi fost cea mai bună variantă pentru echipa națională”.

 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
torque07
torque07  •  24 Martie 2019, 14:38

Tu trebuia sa lasi fotbalul romanesc acum 20 de ani impreuna cu Sandu. Acum poate aveam si noi fotbal

sexilian
sexilian  •  24 Martie 2019, 10:12

avem tatuaje,avem valoare..........ratati tatuati......

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  24 Martie 2019, 09:41
Postat de Floyd Meywheter Floyd pe 24 Martie 2019, 04:19

E depășit grav Hagi al mic. E total aerian și leșinat abia calcă pe pământ. Speranțe avem în Pușcaș, keseru stanciu Bancu benzar, și vom mai vedea

Ce nadejdi sa ai la Stanciu?Iar Benzar poate ca ar fi bun pe extrema,dar in nici un caz ca fundas.Ce mi-e Benzar-ca fundas-ce mi-e Sorescu!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează