FOTBAL  »  NATIONALA  »  SUEDIA - ROMÂNIA 2-1

SUEDIA - ROMÂNIA 2-1 // Cosmin Contra și-a taxat jucătorii: „Am fost timizi și am făcut greșeli copilărești. La pauză am intrat puțin în ei”

Cosmin Contra
Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 martie 2019 21:05

Selecționerul Cosmin Contra a vorbit despre meciul cu Suedia, 1-2, din preliminariile EURO 2020 și a criticat atitudinea „tricolorilor” din prima repriză. 

„Au fost două reprize diferite. În prima am fost timizi, am făcut două goluri cadou. Am primit golul când ne așezam bine în teren. Am făcut greșeli copilărești. 

A doua repriză a fost total diferită. Am avut altă atitudine, am dat gol. Am mai avut ocazii. Trebuie să luăm lucrurile bune, să luăm repriza a doua. Să ne dăm seama că la nivelul ăsta greșelile copilărești ne costă.

Dacă aș avea o baghetă magică și aș ști de ce jucătorii nu au avut aceeași atitudine în prima repriză, v-aș spune. La pauză am intrat puțin în ei și le-am zis că nu asta e atitudinea și fața României. M-a ajutat după pauză și intarea lui Ivan. Băieții și-au dorit să egaleze. I-am felicitat pentru a doua repriză și i-am certat pentru prima repriză”, a declarat Cosmin Contra la ProTV.

C

Clasament Grupa F

grupa f

La EURO 2020 se califică direct primele două clasate în fiecare grupă preliminară

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
106773433522190
Marcello Kazan  •  24 Martie 2019, 09:09

Poftim, dl. Gurita ???... Am fost PREA timizi???... Pai tu ca antrenor, CE AI VORBIT CU FOTBALISTII INAINTE DE MECI ???... TREBUIA SA-I FACI SA INTRE PE TEREN ZMEI NU mielusei... De pregatire PSIHOLOGICA a unui meci important AI AUZIT ???... In comunism i se spunea Pregatire Moral Volitiva... Si acum suna foarte comunist dar asa i se spunea pe vremuri pregatirii psihologice de care ANTRENORUL E RESPONSABIL !!!... Dar daca antrenorul NU STIE ce-i aia PREGATIRE PSIHOLOGICA A UNUI MECI FOARTE IMPORTANT, luam doua goluri in doua minute din GAFE IMPARDONABILE ale unor fotbalisti carora li se spune "profesionisti" DOAR PENTRU CA NU AU ALTA MUNCA si joaca doar fotbal... L urma urmei, *** AU VIATA BUNA...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ervfr
ervfr  •  24 Martie 2019, 08:38

Cu vedete din MLS si din Orientul mijlociu o sa fie greu si cu Malta. Suntem tare departe de fotbalul mare...suntem la cel putin o liga sub. Din pacate viitorul nu suna chiar asa de bine.....Multa bafta! Hai Romania.

reddm
reddm  •  24 Martie 2019, 08:26

Stanciu, vrea sa fenteze fotbalul..... De curiozitate, nu mai avem alți jucători prin tara sau Naționala României a ajuns scena unde se promovează antitalentele agentului Ana Maria Prodan Reghe-șpârț? La oier, în cadrul echipei de la IMGB sau vis-a-vis de cimitirul din stația Berceni(***) să facă ce o taie capul, la Națională ar mai trebui temperata

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează