FOTBAL  »  NATIONALA  »  SPANIA - ROMÂNIA 5-0

SPANIA - ROMÂNIA 5-0 // NOTE GSP: Cosmin Contra a luat 1 la ultimul meci! Niciun jucător nu a luat mai mult de 4

Articol de GSP - Publicat marti, 19 noiembrie 2019 08:59

România a terminat preliminariile EURO 2020 cu o înfrângere umilitoare în Spania, 0-5, la Madrid, și s-a clasat pe locul 4 în grupă.

  • România mai are o șansă de a juca la EURO 2020, prin barajul Ligii Națiunilor. Tragerea la sorți pentru semifinale va avea loc vineri, de la ora 13:00. (Detalii AICI)

Naționala României a avut o prestație extrem de slabă, fiind depășită clar de jucătorii lui Roberto Moreno, în special în prima repriză, când a încasat patru goluri. După pauză, deși ibericii au lăsat-o mai moale, „tricolorii” tot nu au putut pune nicio problemă.

Astfel, la ultimul meci ca selecționer, Cosmin Contra a primit cea mai mică notă din partea Gazetei Sporturilor, 1.  Note mici au primit toți fotbaliștii, cea mai „mare” fiind 4, în dreptul lui Mitriță, Cicâldău și Nistor.

Ianis Hagi, Romario Benzar, Ionuț Nedelcearu, Adi Rus, Alin Toșca, Tudor Băluță și George Pușcaș au fost notați cu 2.  Cel mai bun jucător al meciului a fost atacantul Gerard Moreno, care a marcat două goluri și a provocat autogolul lui Adi Rus. Ibericul a luat 9.

SPANIA - ROMÂNIA 5-0 // NOTE GSP: Cosmin Contra a luat 1 la ultimul meci! Niciun jucător nu a luat mai mult de 4

Clasament final Grupa F

Vezi și:

Contra și-a dat demisia ! „PLEC! Nu e treaba mea cine trebuie să fie selecționer” + atacă jucătorii

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
787289904705560
Constantin Andrei  •  19 Noiembrie 2019, 17:07

Plecati cu totii din fruntea federatiei RF. Toti sinteti vinovati pentru ne calificare. La plimbari, iereati primmii, pe banii cui??? Brleanule mi se pare ca nu mai ai spate, mars afara imediat impreuna cu clica voastra cu tot????????????⚓????⏳????????

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  19 Noiembrie 2019, 15:52
Postat de dvd1 pe 19 Noiembrie 2019, 15:01

afara imediat cu printisorul petarda. Asta trebuie interzis pe viata de la nationala. Sa joace la FC Taticu daca asa vrea "regele" blaturilor. Pt ca doar asta e Taticu: "regele" blaturilor. Afara si cu *** vizibila Florinel Coman. Nici asta nu are ce sa caute la nationala. De ce nu a jucat Nistor din minutul 1? Oare chiar asa de prosti sintem?

Nistor din minutul 1? Oare chiar așa proști suntem? Mai lipsea să-i ceri și pe Corbu, Sorescu, Daniel Popa sau alții ca ei...

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  19 Noiembrie 2019, 15:45

Daca tot s-a decis sa plece, hai sa-l criticam ca nu mai avem ce pierde, plus ca ne da si bine la imagine. Contra a fost un bun jucator, dar e o petarda de antrenor. Nu e primul si singurul caz de acest fel. Daca eram barbati trebuia sa-i spunem asta dupa primele 2-3 meciuri. Acum ce incordam muschii degeaba, am fost complicii lui.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează