FOTBAL  »  NATIONALA  »  REAL SOCIEDAD

ROMÂNIA - NORVEGIA // Atenție la Ødegaard! Starul lui Sociedad și-a etalat din nou clasa, iar Marca i-a dat prima pagină: „E galactic”

Articol de - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 19:39

Martin Ødegaard, atacantul norvegian în vârstă de 20 de ani, a oferit un assist fantastic la primul gol, în meciul cu Alavés (3-0). „A dat alt recital de clasă și arată tot mai des nivelul ridicat al fotbalului său”, a scris Marca. 

Trebuie să ne temem de Martin Ødegaard! Starul norvegian, pe care îl vom avea adversar pe 15 octombrie pe Arena Națională, în preliminariile Euro 2020, joacă excelent în LaLiga, iar aseară a fost între protagoniștii victoriei lui Real Sociedad, 3-0 cu Alavés.

Pasa sublimă pentru Oyarzabal în diagonală, tăind defensiva, după ce a dat mingea printre picioarele unui adversar, i-a încântat pe cei de la Marca. 

„A inventat un assist galactic și a comandat jocul bascilor. Madridul își freacă mâinile văzând cum îi crește jucătorul împrumutat pentru două sezoane", au titrat azi pe copertă.

ROMÂNIA - NORVEGIA // Atenție la Ødegaard! Starul lui Sociedad și-a etalat din nou clasa, iar Marca i-a dat prima pagină: „E galactic”

2 goluri și un assistare Ødegaard în primele 6 etape din acest sezon. A marcat contra lui Atletico și Mallorca

  • VEZI AICI PASA GENIALĂ DATĂ DE NORVEGIAN:

Decisiv la ultimele trei victorii

Ødegaard a primit trei stele, la fel ca Oyarzabal, și a adunat multe laude: 

„A dat încă un recital de clasă și arată tot mai des nivelul ridicat al fotbalului său. Și-a demonstrat magia și, împreună cu Oyarzabal, a urcat-o pe Sociedad la numai un singur punct de lider. A fost decisiv la ultimele trei succese ale echipei lui Imanol și are potențial să devină și una dintre vedetele campionatului". 

540 de minutedin tot atâtea posibile a jucat norvegianul pentru Sociedad în actualul campionat

20 de milioane €e cota de piață a extremei dreapta de 20 de ani, potrivit transfermarkt.de

Citește și:

Mirel Rădoi sare în apărarea lui Cosmin Contra: „Dacă ești împotriva lui, ești împotriva României” + critici dure pentru ultrași

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (5)
neneafane
neneafane  •  27 Septembrie 2019, 21:58

Ei, la 20 de ani,joacă titulari la echipe importante, în România aceiasi razgaiala de zeci de ani..auzi sunt puști și au nevoie de timp.

neneafane
neneafane  •  27 Septembrie 2019, 21:50

In

magic4ever
magic4ever  •  27 Septembrie 2019, 21:00

Contra trebuie sa aiba grija la Haaland daca o sa joace cu Romania...a inscris 9 goluri intr-un meci pentru nationala U20 a Norvegiei impotriva lui Honduras la CM U20...plus ca marcheaza pe banda rulanta si la Salzbug unde are 17 goluri in 10 meciuri dintre care 3 impotriva lui Genk in UCL...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează