FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ARMENIA 1-0

El a fost cel mai bun jucător al României » Cifre excelente + cum arată topul celor mai buni „tricolori”

FOTO: Cristi Preda +21   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2021 09:55 / Actualizat marti, 12 octombrie 2021 10:44

România a învins Armenia, scor 1-0, și este la mâna ei în cursa spre barajul Campionatului Mondial din 2022, din Qatar.

Jucătorii României și-au dominat adversarul și și-au îndeplinit misiunea, aceea de a obține victoria care să păstreze naționala în cursa pentru baraj. 

Răzvan Marin, cel mai bun în România - Armenia

„Tricolorii” lui Mirel Rădoi, cel care și-a anunțat plecarea de la națională după ultimele meciuri din grupă, au avut o prestație foarte bună, în special în prima repriză, când au dominat jocul.

Jucătorul care a ieșit cel mai mult în evidență a fost Răzvan Marin. Mijlocașul a centrat excelent pentru golul lui Alex Mitriță și a fost cel mai bun jucător de pe teren, potrivit monitorizării InStat. Acesta a fost foarte implicat în joc și a avut cel mai mare index, 329.

92%a fost procentajul paselor reușite pe care l-a avut Marin (73 de pase)

Excelent și pe faza defensivă

Deși nu este un mijlocaș defensiv veritabil, Marin a jucat excelent faza defensivă contra armenilor. A câștigat 57% din cele 7 dueluri avute pe faza defensivă și a reușit 5 interceptări.

3tackling-uri a reușit Marin, din tot atâtea încercate

Din naționala României, prestații excelente au avut și Vlad Chiricheș, Nicolae Stanciu sau Alex Cicâldău.

+17 FOTO

Top 5 români

  1. Răzvan Marin: 329*
  2. Vlad Chiricheș: 295
  3. Nicolae Stanciu: 295
  4. Alexandru Cicâldău: 294
  5. Alexandru Mitriță: 283
    * indice InStat

2centrări precise a avut Marin, din tot atâtea trimise

Mirel Rădoi, anunț-șoc: „Naționala României să își caute antrenor!”

„Am spus destul de clar că nu voi mai continua, dar ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situația mea. Nu încerc să pun presiune pe conducerea Federației să vină cu un contract. Dacă s-ar prelungi ar trebui să fie cu acordul meu. Îmi vine greu să cred că vreți să mai fiu aici după ce în tur nu mă mai voia nimeni. Nu are rost să mai discutăm. Mă știți. Dacă am zis așa, așa rămâne. Nu mă interesează.

Din luna noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă, eu nu voi mai fi. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Contractul meu se termină, să aduceți pe cine vreți dumneavoastră.

E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia această echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!”, a spus Mirel, în conferința de după România - Armenia. 

17 meciuria bifat Mirel Rădoi pe banca naționalei: 6 victorii, 3 egaluri, 8 înfrângeri și un golaveraj de 23-25

VIDEO Mirel Rădoi, anunț-șoc: „Naționala României să își caute antrenor!”

Citește și: 

Mirel Rădoi e sigur că mergem la baraj: „Pot intra și spectatorii pe teren, noi câștigăm! Îmi rup legitimația, jucătorii își aruncă ghetele și rămânem acolo!”

Ce nu s-a văzut la TV, la revenirea naționalei în Ghencea » Mihai Mironică, inamicul numărul 1 al galeriei steliste + mesaj pentru rivala FCSB

Citește și:

Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
Stranieri
Lui Boloni nu i-a venit să creadă » Ce a putut să facă elevul lui în minutul 6 al barajului Metz - Saint-Etienne
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Campionate
„Cine este cea mai faimoasă persoană din agenda ta?” » Răspunsul lui Mourinho a stârnit hohote de râs în studio
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”
Superliga
Românul care a refuzat să mai stea în Superliga a semnat și va juca în Europa League: „Am venit să câștig trofee cu acest mare club”

Cine stă în poarta României la Euro 2024? Numărul 1 are o mare problemă: „Mă aștept ca Edi să meargă la sigur”

3 MARI întrebări despre selecția lui Edi Iordănescu în apărare: chiar nu exista o alternativă autentică?!


Comentarii (30)
demolarii
demolarii  •  12 Octombrie 2021, 11:40

Meciul a fost câștigat. Urmărind jocul , concluzia e că jucătorii au dat totul jucând cea ce stiu cel mai bine......dar mie mi-ar fi placut sa vad o echipă care stie ce joacă......ca si paralela : Ianis H are execuții și se străduiește dar nu e suficient pentru a da consistentă jocului întregii echipe. La aceași varsta Gheorghe H dădea dovadă de mai multă maturitate neputând accent pe floricelele jocului , ci pe aspectul colectiv, cu pase mai multe, creând momentele decisive.....golul lui Mitrita a fost întâmplător, la fel ca si faza cand a scăpat singur.....astfel de realizari trebuiau să aibă o altă frecvență.....iar cu Islanda sau Licthenstain încă nu s-a jucat.....ca sa fi sigur de scor cu un joc ca cel avut de națională cu Armenia......

doubleti
doubleti  •  12 Octombrie 2021, 12:33
Postat de Gelu Oanca pe 12 Octombrie 2021, 11:47

Cum sa fie Mitrita printre cei mai buni, cand din 20 de pase 19 le-a dat la adversari,a fost un noroc cu golul ala. Cate dueluri a castigat, cate pase bune la coechipieri a dat.

Cauta pe sofascore și ai sa vezi acolo parametrii lui Mitrita. Nu e cum zici tu. Când ieșit de pe teren în min.60 avea cea mai mare nota a echipei 7.6. Asa ca nu o mai da ca a pierdut 19 mingi din 20. A pierdut doar 2. De Stanciu nu zici nimic ca a pierdut de 17 ori balonul.

dinamo_ever86
dinamo_ever86  •  12 Octombrie 2021, 12:32

Nimic despre meciul facut de Ratiu...efort, determinare, de netrecut pe partea lui.. pacat ca nu primeste mai multa atentie. ***..mai citesc si eu marca, gazzetta..doar la voi vad asta cu instat

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează