FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRELIMINARII EURO 2020

PRELIMINARII EURO 2020 // I-au stricat planul lui Cosmin Contra: "Chiar discutasem ieri să stabilim o partidă amicală"

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 14:00

România a fost extrasă în grupa F. Adversarele "tricolorilor" sunt Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe și Malta. Doar primele două locuri duc la EURO. Cosmin Contra crede că "tricolorii" au șanse reale de calificare. 

"Nu mi se pare cea mai grea grupă în care puteam pica. Are o dificultate medie. Nu trebuie să mai vorbim despre Spania, e a doua mea casă. Deja am primit mesaje de la prietenii de acolo. Cu Luis Enrique nu m-am întâlnit azi, dar discutasem chiar ieri să stabilim o partidă amicală.

Mai sunt echipele nordice. Am jucat un amical cu Suedia (n.r. scor 1-0, Rotariu 57), e o echipă care se califică regulat la turneele finale. Sunt foarte bine organizați, se bazează mult pe forța grupului, dar cred că avem șanse.

Norvegia e o echipă tânără, în reconstrucție, care și-a câștigat grupa din Liga Națiunilor. Nu trebuie să ne fie frică de ei", a declarat Contra pentru Pro X.

Pe ce loc termină România grupa?

1
2
3
4
5
6

"M-am bucurat că am scăpat de Germania. Ar fi fost foarte greu. Vom face totul să ne calificăm din această grupă, nu ne gândim la play-off"
Cosmin Contra

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (8)
mosvasile
mosvasile  •  02 Decembrie 2018, 20:12

Contra a jucat si a antrenat in Spania!Si locuieste in Spania la Madrid!Iar visul lui este sa fie din nou antrenor in Primera Divizion-in fine,La Liga!Faptul ca selectionata Romaniei este in grupa de calificare la europene cu selectionata Spaniei se potriveste de minune cu planurile lui de viitor,avand posibilitatea sa-si faca o "firma"ca antrenor in Spania-daca va face meciuri bune cu Spania si daca se va califica!

popiques
popiques  •  02 Decembrie 2018, 16:26

nu inteleg de ce se bucura ca a scapat de germania, de parca ar fi fost singura echipa din urna a 2-a cu care nu avem nicio sansa. eu zic ca suedia este peste noi. om trai si om vedea

lapusneanul
lapusneanul  •  02 Decembrie 2018, 15:23
Postat de Stelian Bala pe 02 Decembrie 2018, 14:24

Te aleargă Spania de faci clabuci! Nordicii pe fizic te urca pe garduri! Ne ramane sa pregătim lansetele si unditile.P.S. asta patesti Contra cand nu stii ca treb sa bati la minim 2 goluri.

ba stelica, nu asa ca daca jucatorii nationalei "stiau "ca trb sa dea mullte goluri ,o faceau, asa au luat piciorul de pe acceleratie...hahahaha

Vezi toate comentariile (8)
Comentează