FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA, VINERI, 21:00, LIVEVIDEO PE ANTENA 1 ŞI GSP.RO

IM-PE-CA-BIL! » Gazonul de pe Arena Naţională arată perfect, Mircea Sandu speră să şi reziste la meciul de vineri

Articol de - Publicat joi, 05 septembrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 04 septembrie 2013 22:24

Preşedintele FRF a anunţat că după "dubla" cu Ungaria şi Turcia se va monta un nou sistem de încălzire a suprafeţei de joc, plus ventilatoare-gigant: totul va costa un milion de euro!


O iarbă de vis, departe de coşmarul de la inaugurarea stadionului, contra Franţei. Şi care pare să reziste, cel puţin cînd a fost călcată, ieri, de jurnaliştii invitaţi de Mircea Sandu la prima întîlnire cu noul gazon de pe Arena Naţională. "Arată impecabil. Bine, nu mi-am pus ghetele să fac o alunecare, ca să văd dacă rezistă, dacă nu cumva sare vreo bucată", a glumit Sandu.

Aşteptăm să prindă iarba
Începute pe 23 august, lucrările de reabilitare au constat în înlocuirea substratului gazonului pentru durabilitate. S-au repoziţionat sistemele de irigat şi anumite zone au fost înlocuite cu porţiuni noi de gazon. Programul ALPAB pare să dea roade, însă e de văzut şi dacă firele se vor prinde în timp util, acest proces fiind în desfăşurare şi va continua pînă la ora partidei cu Ungaria!

"În perioada următoare, după partidele cu Ungaria şi Turcia, se va monta şi un sistem special, nou, de încălzire a gazonului. E vorba de ceva foarte modern, plus ventilatoare-gigant care să asigure cel mai înalt nivel de aerisire", a completat preşedintele FRF. Costurile acestor lucrări vor ajunge la un milion de euro!


"Lucrările au început de două luni şi vor continua pînă la ora meciului. Aşteptăm acum ca firele de iarbă să prindă rădăcini"
Marcel Nicolăescu, viceprimarul Capitalei

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (10)
cracker
cracker  •  05 Septembrie 2013, 12:06

Asta inseamna cad la noi se construieste ceva din bani publici,se fura mult si se face de mantuiala, drept rezultat avem o arena moderna cu un gazon execrabil, acum astia incearca sa reconstruiasca ce trebuia sa faca primul constructor adica un sol si un gazon bun pentru jocurile sportive, nu cum a fost facut initial gazon si sol de parc.

madskills
madskills  •  05 Septembrie 2013, 11:06

Wembley veniiiiiim. In cativa ani o sa detinem titlu de cel mai scump stadion din lume, la cati bani baga astia odata la 2-3 luni. Multumim Oprescu !! Sa sara milioaneleee.

criticul_89
criticul_89  •  05 Septembrie 2013, 11:02
Postat de harison pe 05 Septembrie 2013, 09:29

E tare asta:arata perfect,sper sa reziste.=))

pai normal: e ca si cum ai vopsi un brad uscat..

Vezi toate comentariile (10)
Comentează