FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Gică Hagi trage un semnal de alarmă după rezultatele slabe de la națională: "Nu trebuie să dăm în jucători"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat luni, 12 iunie 2017 21:48

Gică Hagi taxează situația în care a ajuns echipa națională a României, dar nu vrea să dea vina pe jucători. Le dă și câteva sfaturi celor care sunt acum la conducere. 

"Echipa putea mai mult. Atât zic! Vreau să mă concentrez la munca pe care o am de făcut aici, nu vreau să comentez altceva, nici nu sunt în măsură. Da, suntem într-o situaţie care nu ne face plăcere. La înfrângeri îţi rămâne doar să reflectezi foarte mult şi să te gândeşti la un proiect de succes la toate nivelurile, nu doar la naţionala mare. Aici trebuie să reflectăm. 

 Nu vreau să vin să acuz, e un moment delicat, greu şi sperăm ca cineva să ne lumineze aşa cum trebuie, dacă nu, ne vom îndepărta foarte tare de scena frumoasă a fotbalului şi ar fi un păcat pentru fotbalul românesc. Eu cred şi voi crede în continuare că suntem buni, putem face performanţă la un nivel foarte înalt.

Trebuie să fie creat acest spirit de învingător. Eu personal mă gândesc în fiecare zi să văd o echipa naţională care să creeze rezultate mai bune decât generaţia noastră. Aceasta e cea mai importantă motivaţie. Până nu ne punem toate lucrurile cap la cap, obiectivele vor fi imposibil de atins.

Jucătorii sunt ultimii de care trebuie să vorbim, nu trebuie să dăm în ei! Ei sunt ultimii de care trebuie să ne luăm! Ei sunt copiii, nu de ei ne luăm! De părinţi trebuie!", a spus Hagi.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (32)
polistul68
polistul68  •  13 Iunie 2017, 11:07
Postat de cpt.ahab pe 12 Iunie 2017, 23:31

Da, Daum este de vina. Nu stie sa-i antreneze. Asa se spunea si despre aparatorii lui Dinamo ca sunt praf. Greseau copilareste, in era Andone. A venit Contra si i-a facut mai atenti si mai responsabili. Daca pornim de la premisa ca orice antrenor ar fi, nimic nu s-ar schimba, atunci sa-l punem pe Stoichita, sa-i dam 1000 de euro pe luna si rezultatele ar fi aceleasi, doar ca pe bani mai putini. Ca vorba aia: alti jucatori nu-s. Daum e costisitor, inutil si nesimtit. Pentru ca suntem o natie care ii permite asta.

Amice...confunzi selectionerul cu antrenorul....la nationala ai kucatorii 3 zile inainte de meci...tot ce poti sa faci e o pregatire tactica si sa i mentii in forma fizica...dar iti ezplic degeaba cred. Una e gresala pe fon psihic si alta e gresala provocata de valoare...

fcu1948
fcu1948  •  13 Iunie 2017, 09:01
Postat de zica10hagi pe 13 Iunie 2017, 08:59

Liniste va rog...lasati regele blaturilor sa se antreneze sa nu ia 5-0 de la Inter BAKU in preliminarii ! Aici nu mai merge vrajeala ieftina din campionat ! Nu il mai poate trimite pe generalul Iasko prin presa sa fabrice articole platite pentru FC VIIITURA . Aici e LIGA MARE , nu mai e Rambo 5 Sapunaru , aici nu mai e Sumi , nu mai CraiovBlat Pufos sau finu Jiji .... LASATI MACHEDONII sa se pregateasca de SAMPION LIG ! Spectacol la marea neagra cu singura echipa cu un numar de spectatori mai mic decat la un meci de sah ! ALOOOO Centura OVIDIU ....TREZIREA LA REALITATE !

Cand spui de blaturile facute de hagi cu siguranta de referi la celebrele aranjamente cu finul jiji. Adica la cele 9 meciuri in care viitura lui hagi s-a lasat invinsa cu omenie de fecesebeul finului.

zica10hagi
zica10hagi  •  13 Iunie 2017, 09:05

Gica .......... GICAAAAAAA ... ia zi-le tu tati cu faceai tu bici din nationala asta de carton cujucatori promovati de la VIITURA care nu sunt in stare sa lege 2 pase pe teren . Norocul tau ca ai reinventat cooperativa , una noua in jurul tau , a penitenciaristului cumnat , a simbolului berii in Romania , a homosapiensului Balint . Mai bine povesteste-ne tu ce plan ai sa pui mana pe bani , pe fonduri , pe putere prin cooperativa cea Noua . Ia zi-ne planul cu Marica cu Stelea cu Balint cu Popescu . CA OM FI NOI PROSTI , dar suntem MULTI BAH ! SI NE DAM SEAMA ! REGE BLATIST - REGE de CARTON - REGE CENTURIST PROSTITUAT ! IA ZI cum vrei sa pui mana pe FRF si sa va aparati interesele prin MARICA si cum incercati sa CORUPETI si ALTE GENERATII de ARGINT ale NAtionalei ! ITI PREVAD cat de curand o iesire din decor ... sa nu cumva sa ajungi de la Ovidu la Poarta Alba , tot in zona !

Vezi toate comentariile (32)
Comentează