FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU

EXCLUSIV Un jucător al lui Hagi are tupeu după evoluțiile bune din acest sezon: "Am loc la națională! Filip, Vătăjelu, Toșca, Latovlevici n-au nimic în plus față de mine"

Articol de - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2016 12:12

Fundașul Viitorului, Cristi Ganea, a oferit un amplu interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a dezvăluit ce planuri de viitor are și n-a ezitat să se propună la echipa națională, crezând că poate concura oricând cu oamenii care sunt pe acel post la lot. 

- Ai avut evoluții foarte bune până să te accidentezi la Viitorul...
- Da, cred că am avut un an foarte bun ca fundaș. Îmi place chiar mai mult fundaș decât extremă, poate și stilul de joc pe care îl are Viitorul mă avantajează mai mult ca fundaș stânga.

- După evoluțiile bune aștepți să fii sunat de Daum?
- Da! Eu m-aș fi așteptat măcar la o convocare în lotul lărgit al naționalei după anul bun pe care l-am avut la Viitorul. Erau niște zvonuri, dar până la urmă nu s-au concretizat. Eu oricum o să merg înainte și o să muncesc în continuare.

- Încă speri?
- Da, eu zic că sunt șanse să ajung pe postul de fundaș stânga. Filip, Vătăjelu, Toșca, Latovlevici cred că sunt jucători care nu au nimic în plus față de mine, doar un pic mai multă experiență. De asta mă și gândesc la națională, dacă aș vedea că sunt jucători mult mai buni ca mine, cu o clasă peste, aș înțelege. Dar eu nu îi văd.

Alte subiecte exclusiv print:

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (8)
dora
dora  •  09 Noiembrie 2016, 15:27

A intrat la pauză când scorul era deja 2 - 0. E un jucător bunicel. Totuși mai multă modestie nu i-ar strica.

brandremist
brandremist  •  09 Noiembrie 2016, 15:18

E deja o divă pe postul ală, nu mai e nevoie de alta! Și am văzut cum s-a descurcat apărarea Viitorului în ultimul meci!

aius
aius  •  09 Noiembrie 2016, 15:18

Dintre cei 4, enumerati de catre acest...(>>>0 ) normal...o poza cu un fcsb-ist:))) halal !!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează