FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA U21 - ROMÂNIA U21 1-2

Jucător din naționala Ungariei, atacat de presa maghiară după înfrângerea cu România și eliminarea de la EURO U21

Articol de - Publicat duminica, 28 martie 2021 09:32 / Actualizat duminica, 28 martie 2021 10:57

România U21 a învins-o pe Ungaria U21, scor 2-1, în al doilea meci al echipei naționale la EURO U21, iar presa maghiară îl învinuiește pe Adrian Szoke (22 de ani) pentru înfrângerea cu „tricolorii” mici și pentru eliminarea de la Campionatul European de tineret.

„Înfrângere dureroasă: am fost eliminați de România la Campionatul European U21”, titrează jurnaliștii de la publicația maghiară Nemzetisport după ce România a câștigat într-un mod dramatic partida cu reprezentativa Ungariei de la EURO U21. Maghiarii au deschis scorul în inferioritate numerică pe Bozsik Arena, dar „tricolorii” mici au întors rezultatul după reușitele lui Mățan și Pașcanu. Selecționata pregătită de Adrian Mutu a obținut cele trei puncte și se luptă pentru calificarea în faza eliminatorie a turneului final din Ungaria și Slovenia.

Adrian Szoke, criticat de presa maghiară după înfrângerea cu România

„«Este greu! Luptați!» Probabil aceasta a fost parola din cantonamentul naționalei Ungariei după înfrângerea din prima etapă cu Germania, scor 3-0. Sigur, un meci național împotriva României este întotdeauna, în toate circumstanțele, o imensă luptă de prestigiu, cu atât mai mult la un Campionat European organizat acasă - din primele minute a fost clar că determinarea nu ar trebui să fie o problemă în acest meci. În ​​prima jumătate de oră, arbitrul a trebuit să împartă cinci cartonașe galbene, dintre care trei au fost primite de băieţii lui Gera.

Din păcate, duritate și jocul agresiv nu se disting întotdeauna de o grosolănie stupidă și inutilă. Szoke a primit un cartonaș galben la începutul meciului din cauza unui duel cu Marius Marin, fotbalist la Pisa, iar fotbalistul era deja suspendat pentru partida cu Olanda. Interesant este că atacantul evoluează în Olanda (n.r. la Heracles). Cu puțin înainte de pauză, Szoke l-a lovit inutil pe Denis Ciobotariu şi a văzut al doilea galben, punând astfel echipa maghiară într-o poziție dificilă” au relatat cei de la publicația Nemzeti Sport.

Cotidianul Nemzeti Sport: „România a câștigat partida și nu vom ști niciodată cum s-ar fi desfășurat acest meci fără acel cartonaș roșu prostesc”

„Jucătorii noștri au scăpat pe un contraatac rapid, iar după pasa lui Deutsch, Andras Csonka a înscris în poarta României. Preluarea conducerii a fost în mod clar rezultatul unui joc organizat, umil, dar toată lumea știa, de asemenea, că minute foarte dificile ne așteaptă. Românii, desigur, nu s-au lăsat, au împins complet echipa maghiară în careul propriu, au încercat din ce în ce mai multe şuturi de la distanţă, iar în cele din urmă Alexandru Matan a reușit să egaleze. Acest lucru a fost enervant, deoarece toți jucătorii maghiari au privit cum românul trage, fără să îl blocheze.

Pe final, România a câștigat meciul și nu vom ști niciodată cum se va desfășura acest meci fără acel cartonaș roșu prostesc. O lovitură de la colț a cauzat multă dezordine în careul nostru, iar Alex Pașcanu a marcat. Grație acestuia, România a câștigat meciul și nu vom cunoaște niciodată ce s-ar fi întâmplat fără acel cartonaș roșu prostesc. Din cauza înfrângerii, Ungaria nu mai are șanse să avanseze din grupă. Cu asta, România a câștigat partida și nu vom ști niciodată cum s-ar fi desfășurat acest meci fără acel cartonaș roșu prostesc. Campionatul European de tineret abia a început și naționala noastră a fost deja eliminată”, a mai scris sursa citată.

VIDEO. Adrian Mutu: „Cred că puteam să mai marcăm!”

Citește și alte știri despre echipa națională de tineret:

Momentul care l-a iritat pe selecționerul Ungariei în meciul cu România: „A fost foarte enervant, am făcut un meci bun”

Egalul din Germania U21 - Olanda U21 complică totul » Cum se califică România în sferturi

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează