FOTBAL  »  LIGA 3  »  NUMIRE

OFICIAL „Secundul” lui Dică de la FCSB și-a găsit echipă: „Obiectivul final este promovarea!”

Viorel Tănase, în dreapta imaginii / FOTO: Facebook
Viorel Tănase, în dreapta imaginii / FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 ianuarie 2023 17:23 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2023 17:25

Viorel Tănase (52 de ani), fostul „secund” al lui Nicolae Dică (42 de ani) la FCSB, a fost prezentat oficial la Viitorul Ianca, formație din al treilea eșalon. 

  • În 2017, Viorel Tănase - fostul mijlocaș considerat cel mai bun jucător din istoria Oțelului - a fost angajat în acte ca antrenor principal la FCSB. Prietenul și fostul său coechipier de la FC Argeș, Nicolae Dică, era adevăratul A1, însă fostul atacant nu avea licența Pro
  • Cei doi au colaborat și în mandatul lui Dică la FCSB din actuala stagiune.

Viorel Tănase și-a găsit echipă înaintea lui Dică. Dacă fostul „principal” va fi prezentat mâine la Mioveni, Tănase a trecut deja la treabă la Viitorul Ianca, ocupanta locului 7 în Seria 2 din al treilea eșalon. Obiectivul final este promovarea în Liga 2, dar nu în actuala stagiune, una deja compromisă.

Au trecut la fapte! » Clubul din România preluat de italieni l-a numit antrenor pe cvadruplul campion cu Porto: „Nu e o decizie economică! Construim ceva important”
NUMIRE
Au trecut la fapte! » Clubul din România preluat de italieni l-a numit antrenor pe cvadruplul campion cu Porto: „Nu e o decizie economică! Construim ceva important”

Viorel Tănase, prezentat la Viitorul Ianca

„Clubul nostru și antrenorul Viorel Tănase au semnat un contract de colaborare pentru o perioadă de 18 luni cu posibilitatea de prelungire cu încă 12. Obiectivul final este promovarea în Liga 2 de fotbal. 

Prin alegerea noului antrenor, Viitorul Ianca rămâne un club consecvent principiilor sportive asumate pentru reprezentarea cu succes a comunității locale și pentru a readuce în primul planul atenției publice fotbal brăilean”, se arată în comunicatul emis de Viitorul Ianca.

VIDEO. Și-au flexat mușchii la piscină: Deac, de pe coperta „Men's Health” + FCSB, ca la Herculane: cine a fost „victima” lui Crețu și Nikolov

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO + FOTO Rapid, eșec în ultimul amical al iernii. Mutu a vrut să anuleze meciul

OFICIAL Triplu campion în Superliga, dorit de Becali acum un an, și-a găsit echipă

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  13 Ianuarie 2023, 18:22

Viitorul Bianca

Vezi toate comentariile (1)
Comentează