FOTBAL  »  LIGA 3  »  FRF

EXCLUSIV Mihai Ianovschi, martorul principal în dosarul „mită pentru arbitri”, a plecat de la FRF! Va antrena în Liga 3

Mihai Ianovschi (primul din dreapta), alături de Țiți Dumitriu și de Stoichiță. 
FOTO: frf.ro
Mihai Ianovschi (primul din dreapta), alături de Țiți Dumitriu și de Stoichiță. FOTO: frf.ro

Articol de - Publicat joi, 04 iulie 2019 13:47

Mihai Ianovschi și-a luat rămas bun de la colegii din FRF după ce a decis să părăsească funcția de lector la școala de antrenori și cea de secund în loturile de juniori ale României.

Martorul principal din „dosarul Penescu”, afacerea cu mită pentru arbitri, Mihai Ianovschi, va fi antrenor principal la CSM Slatina, echipă nou promovată în Liga 3. Îi va lua locul astfel lui Bobi Verdeș la cârma oltenilor.

Mihai Ianovschi era arbitru activ în momentul în care se petreceau evenimentele care au dus la condamnarea fostului patron de la FC Argeș, Cornel Penescu. Un arbitru pe care Cornel Penescu încerca să-l promoveze pentru ca echipa lui să poată beneficia de pe urma ascensiunii sale.

Proprietarul clubului piteștean ar fi plătit 4.000 de euro pentru a-l urca pe Ianovschi în ierarhia din arbitraj. Protejatul și-a schimbat meseria între timp, a devenit antrenor și chiar profesor pentru antrenori! Până astăzi a fost lector la școala din Federație.

CAZUL PE SCURT: 

Conform rechizitoriului întocmit de procurori, în perioada 2006 - aprilie 2009, inculpații Cornel Penescu, Liviu Făcăleață, Cristian Mincă, Gheorghiță Pieca și Gheorghe Constantin au inițiat și constituit un grup infracțional organizat care a acționat în mod coordonat în scopul comiterii mai multor infracțiuni grave de corupție prin care să obțină beneficii financiare sau materiale. 

Citește și:

Ce i-a spus Făcăleaţă lui Penescu înainte de a-l vizita pe arbitru: "Mă duc la Corpodean, că vine Moşu'!"

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează