FOTBAL  »  LIGA 2  »  SPORTUL

Războiul dintre Vasile Şiman şi jucători a ajuns la faza ameninţărilor publice: ”Derbedeul de Varga să se ferească de mine!”

Articol de , , - Publicat luni, 11 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 martie 2013 09:49

Jucătorii Sportului au refuzat să intre sîmbătă pe teren la meciul cu Farul, invocînd lipsa vizelor medicale şi restanţele financiare majore. Finanţatorul din Regie a încercat să-i potolească pe jucători cu ajutorul lui Selymes, dar fotbaliştii se întreabă ”Cum acceptă să se umilească în aşa hal un om din Generaţia de Aur?”


Nebunia din Regie continuă. Episodul şocant de sîmbătă dimineaţa, cînd jucătorii Sportului au refuzat să intre pe teren la meciul cu Farul, din cauza problemelor financiare, iscînd furia patronului Vasile Şiman, a fost doar deschiderea unui scandal public de proporţii. Un scandal în care finanţatorul liderului din B1 şi mijlocaşul Dacian Varga au fost la un pas să se încaiere!

Desant în studioul GSP TV
A urmat nivelul următor. Însoţiti de Emilian Hulubei, vicepreşedinte AFAN, 11 fotbalişti alb-negri au mers in corpore, sîmbătă seara, la GSP TV, unde fiecare şi-a detaliat problemele cu patronul echipei. Mulţi dintre ei au deja depuse la comisiile FRF memorii pentru a deveni liberi, reclamînd neplata salariilor şi de un an de zile!

Iar prezenţa lor în studio a atras o nouă intervenţie dură din partea lui Vasile Şiman. Nervos, el a intrat pe telefon în emisiune, luîndu-l la ţintă, în primul rînd, pe Varga, considerat capul răscoalei: "Să nu mai dea ochii cu mine, că va ieşi rău! Derbedeul ăla să se ferească atunci cînd mă vede pe stradă şi să uite că m-a cunoscut vreodată!". Scena de la GSP TV s-a prelungit apoi şi la Sport.ro, unde cei doi şi-au aruncat vorbe grele. Şiman a trîntit telefonul în momentul în care Varga a început să-l acuze în legătură cu salariile şi condiţiile de la club.

"Cum să-l ajutăm pe Şiman, un zero barat?"
Apariţia lui Tibor Selymes în mijlocul furtunii i-a surprins şi mai tare pe "studenţi". Fostul internaţional venise la partida cu Farul spre a-i convinge pe jucători să intre pe teren şi i-a anunţat că e de o lună antrenorul Sportului, interval de timp în carefotbaliştii spun însă că nu l-au văzut niciodată! "Cum naiba a căzut Selymes în capcana lui Şiman şi cum acceptă să se umilească în aşa hal? Crede că va primi grămezi de bani de la Sportul ca să se scoată castanele din foc cu mîna lui?", discutau între ei jucătorii.

Unul dintre "studenţi", Sorin Ciobanu, povesteşte: "Selymes ne-a spus că e păcat să punem Sportul într-o situaţie neplăcută şi ne-a rugat să-l ajutăm pe Şiman. Cum adică să-l ajutăm? El îşi bate joc de noi, e un zero barat, chinuie atîţia fotbalişti şi noi să-l ajutăm? Veniserăm toţi la stadion cu gîndul de a intra pe teren, să respectăm clubul, nu pe Şiman! A existat însă problema cu vizita medicală, fără de care nu puteam evolua. Dacă păţea cineva vreun necaz în timpul partidei?", spune fotbalistul.

"Parchetul Bucureşti îl cercetează pentru evaziune fiscală"
Sorin Ciobanu a făcut deja o plîngere penală împotriva patronului, pentru fals, uz de fals, înşelăciune şi evaziune fiscală la Parchetul Prahova. Completează acum cu o altă informaţie-surpriză: "Am fost sunat zilele trecute de la Parchetul Bucureşti de această dată. Procurorii mi-au cerut permisiunea de a prelua de la comisiile federale memoriul pe care l-am înaintat pentru a deveni liber. Ştiu că Şiman e cercetat pentru povestea cu evaziunea fiscală la Bucureşti".


"Şiman ne-a adus în vestiar un domn care se lăuda că ne-a pus vizele medicale pe carnetele de joc, deşi noi nu fuseserăm la nici un consult"
Dacian Varga, mijlocaş Sportul

"Nu mai e nimic la Sportul, nici doctor, nici magaziner, nici apă! Mi-e ruşine să mă întorc acasă de la antrenamente că miros a transpiraţie"
Dacian Varga, mijlocaş Sportul

"E o nenorocire ce se întîmplă, am litigiu din luna mai anul trecut. Sînt dispus să renunţ şi la bani, doar să fiu liber de contract!"
Andrei Lungu, mijlocaş Sportul

"Ne vedem cu toţii luni dimineaţă la sediul AFAN pentru a discuta şi a vedea ce e de făcut în continuare. Apoi, după-amiază, sperăm să obţinem o audienţă la preşedintele FRF, după Comitetul Executiv"
Emilian Hulubei, vicepreşedinte AFAN

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (21)
grid
grid  •  11 Martie 2013, 19:09

Un samsar de fiinţe umane, deocamdată ignorat de DNA.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Martie 2013, 17:45

Inca odata RESPECT PENTRU DOMNUL kILIMANJARO ...dansul se pricepe la fotbal ...nu ca Vaalahul care nu stie decat sa se repete ca un papagal in probleme care nu privesc fotbalul ...

stiintza4ever
stiintza4ever  •  11 Martie 2013, 15:50
Postat de prejmer pe 11 Martie 2013, 09:34

Pai daca sunt neplatiti de un an, de ce nu si-au depus memorii sa devina jucatori liberi de contract? Pacat de Varga si de ceilalti, jucatori vaolorosi. Isi bat joc de ei. Asta e, s-o recunoastem: romanul e las, romanul ia atitudine doar cand e cu cutitul la os...si atunci, primeste un os, il ia in gura si fuge dand bucuros din coada. Sa nu ne mai miram daca simanel, jiji, mita, mitica, sandel. jiovani, arpi si restul de nenorociti ne conduc fotbalul cu un singur scop: s-o duca ei bine, nu noi.

Tu nu auzi ca si-au depus toti memorii iar acestea stau nerezolvate prin cabinetele de la FRF de acum un an?!? Cine sa le rezolve daca FRF e stat in stat? Nu are nimeni dreptul sa se atinga de ei. Toti conducatorii cluburilor de fotbal din Romania vin la Bucuresti si voteaza tot ce le cere Mircea Sandu (vezi dezafilierea Craiovei) iar ca rasplata ei isi pot bate joc de jucatori cum vor ei, comisiile FRF inchid ochii la memoriile jucatorilor. E atat de simplu...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează