FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

EXCLUSIV VIDEO Acuzațiile aduse lui Dan Tudorache l-au surprins pentru Florin Manea: „L-am văzut de două ori la Rapid. La noi tot timpul e o vânătoare de vrăjitoare”

Dan Tudorache, fost primar sector 1
Dan Tudorache, fost primar sector 1

Articol de GSP - Publicat luni, 23 noiembrie 2020 16:48 / Actualizat luni, 23 noiembrie 2020 17:04

În direct la GSP Live, impresarul Florin Manea, fost director sportiv la Rapid, s-a declarat surprins de acuzațiile aduse lui Daniel Tudorache (56 de ani), fostul primar al Sectorului 1 și apropiat al clubului giuleștean. 

  • CONTEXT: Dan Tudorache este acuzat penal și pus sub control judiciar în două dosare de trafic de influență, dar și de spălare de bani, prin intermediul fostei sale soții, Adina Tudorache, și a menajerei familiei. Printre alte fapte reținute de procurori se prevede că fostul edil ar deține și acțiuni la un club de fotbal. Și este de notorietate că Tudorache a fost în ultimii ani unul dintre marii susținători ai Rapidului - detalii AICI

Manea spune că în perioada în care a activat la Rapid s-a întâlnit cu Tudorache rareori și îl acordă fostului edil prezumția de nevinovăție.

Florin Manea: „Nu am interacționat, doar îl vedeam la meci”

„Am rămas puțin surprins. Cât am fost eu la Rapid l-am văzut de două ori. Nu am interacționat, îl vedeam la meci și ne salutam, atât, nu m-a interesat partea asta a lucrurilor. E șocant, dar să vedem dacă e adevărat. Ne-am obișnuit ca în România să fie acuzații așa... 

Eu nu știu foarte multe despre partea executivă a Rapidului, nu știam să aibă acțiuni în club. Întotdeauna în România cei care câștigă puterea îi dau în judecată pe ăia care au pierdut. E o vânătoare de vrăjitoare la noi tot timpul”, a declarat Manea la GSP Live.

Adrian Florea: „Dacă mai ieșea primar, mai apărea dosarul ăsta?”

Tot la GSP Live, Adrian Florea, șeful departamentului Fotbal de la Gazeta Sporturilor, a plasat ancheta în sfera politică.

„Dacă mai ieșea primar, oare mai apărea dosarul ăsta? E o răfuială politică, părerea mea. E ciudat că apare la nici o lună după ce a pierdut oficial alegerile. Dacă a greșit, să se ducă la «brutărie». La Rapid sunt salarii neplătite, d-aia s-a și stat cu Mihai Iosif interimar. Probabil acceptă un salariu mai mic, e exact ceea ce îi trebuie unui club în criză, dar perspectivele nu sunt încântătoare”, a spus acesta. 

Citește mai multe știri despre Rapid:

Fostul primar Dan Tudorache, despre situația de la Rapid: „Am auzit că sunt ceva probleme”

Mihai Iosif, interviu savuros după victoria Rapidului de la Bacău: „Sunt de tricou, manta nu am”

Citește și:

Veste cumplită anunțată de FC Voluntari: „Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu!”
Superliga
Veste cumplită anunțată de FC Voluntari: „Sincere condoleanțe, Florin Pîrvu!”
Ironia supremă! Neymar a dat tonul la scandarea de coșmar pentru Ronaldo, în timp ce lusitanul plângea pe gazon
Campionate
Ironia supremă! Neymar a dat tonul la scandarea de coșmar pentru Ronaldo, în timp ce lusitanul plângea pe gazon
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (1)
deusdat
deusdat  •  23 Noiembrie 2020, 17:43

La ce i-ar fi folosit lui Tudorache acțiuni la... Rapid? Pentru dividende? Sau ca să le vândă la preț bun unui "investitor" spaniol? :))) Povestea asta pare cusuta cu ață DNAlbă ;)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează