FOTBAL  »  LIGA 2  »  PLAY-OFF

Ca în Superliga! Barajul se decide în ultima etapă a play-off-ului din Liga 2! Mioveni și Csikszereda s-au încurcat

Șelimbăr - Mioveni, foto: facebook CS Mioveni
Șelimbăr - Mioveni, foto: facebook CS Mioveni

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2024 19:23 / Actualizat miercuri, 08 mai 2024 20:04

CS Mioveni și Csikszereda s-au încurcat în etapa #9 a play-off-ului din Liga 2. Dacă trupa lui Schumacher a scăpat victoria pe final la Șelimbăr, scor 2-2, ciucanii au pierdut pe terenul Corvinului Hunedoara, scor 1-3.

  • Unirea Slobozia (locul 1, 59 de puncte) și Gloria Buzău (locul 4, 48 de puncte) și-au asigurat promovarea în Superligă.
  • CS Mioveni - Corvinul Hunedoara și Csikszereda - Gloria Buzău se joacă în ultima etapă a play-off-ului din Liga 2. Rezultatele vor stabili ierarhia finală și locurile de baraj pe care cele două echipe le vor ocupa.

Csikzereda poate avea un adversar mai dificil la barajul de promovare » 4 înfrângeri în ultimele 5 meciuri din play-off-ul Ligii 2

Csikzereda a pierdut pe terenul Corvinului Hunedoara, scor 1-2, în etapa #9 din play-off-ul Ligii 2. Ciucanii nu au putut profita de pasul greșit făcut de Mioveni la Șelimbăr, iar pozițiile de baraj se vor decide în ultima etapă.

Gazdele au deschis scorul în minutul 12, după un contraatac. Nicolae Pîrvulescu a trimis cu latul din interiorul careului în poarta lui Lefter.

2-0 s-a făcut în minutul 80. Neacșa a executat o lovitură liberă, respinsă de Karacsony, iar Ionuț Pop a urmărit balonul și l-a trimis în poartă.

Trupa lui Robert Ilyes a redus din diferență în minutul 87, după un contraatac. Erwin Bloj a rămas nemarcat și a redus din handicap. Deși oaspeții aveau nevoie de cel puțin un punct pentru a fi mai liniștiți în ultima etapă, tot trupa lui Florin Maxim a mai înscris o dată, prin fundașul Viorel Lică.

S-a terminat 3-1 pentru Corvinul, iar Mioveni și Csikszereda vor afla în ultima etapă pe ce poziții de baraj vor termina.

FINAL » Corvinul Hunedoara - Csikszereda Miercurea Ciuc 3-1

  • A marcat D. Pirvulescu 12, Ionuț Pop 80, Viorel Lică 90+2 / Erwin Bloj 87.
  • Statistica meciului Corvinul Hunedoara - Csikszereda Miercurea Ciuc
  • Meciul e programatla 17:30, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1 și Digi Sport 1

Mioveni a scăpat victoria „printre degete” la Șelimbăr

CS Mioveni a pierdut puncte importante în deplasare cu Șelimbăr, scor 2-2, în etapa #9 a play-off-ului din Liga 2. Trupa lui Schumacher mai are o singură miză în acest sezon, ocuparea unui loc mai bun în perspectiva meciurilor de baraj pentru promovarea în Superliga.

CS Mioveni a condus până spre finalul partidei, dar a fost egalată în minutul 87 de trupa lui Claudiu Niculescu, cel care a anunțat miercuri faptul că va pleca de la formația din Liga 2.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 8. Remus Guțea a pătruns în careu și a șutat, Gîț a deviat, iar mingea a intrat în poartă. Este al treilea gol în două meciuri pentru jucătorul de 19 ani.

2-0 s-a făcut în minutul 38. Massaro a executat un corner, mingea a ajuns la Burnea, care l-a executat pe portarul gazdelor, mingea fiind deviată de același Gîț.

Trupa lui Claudiu Niculescu a redus din handicap chiar înainte de pauză, în minutul 42. Raul Gherman a trimis cu capul în poarta lui Sima după un corner. Și a egalat pe final, în minutul 88, după o lovitură liberă executată perfect de Alexandru Gîț. S-a terminat 2-2, iar Mioveni a ratat șansa de a lua o opțiune serioasă pentru locul superior de baraj.

În ultima etapă, CS Mioveni primește vizita celor de la Corvinul Hunedoara.

FINAL » CSC 1599 Șelimbăr - CS Mioveni 2-2

Echipe de start:

CSC Șelimbăr: Roșca - Gîț, Gherman, Natea, Mitrea - Panoș, Călin - Monea, Soare, Pop - Visic
Rezerve: Bumbar, Hernando, Alexe, Moussinga,Schieb, Palmeș, Deac, Rotund, Ayine
Antrenor: Claudiu Niculescu

CS Mioveni: Sima - Trașcu, Garutti,Ignat, Burnea - Massaro, Cărăuș, Gutea - Blănaru, Costea, Căprescu
Rezerve: Bădescu, Duțan, Gogor, Bolohan, Văsălie, Dică, Șerbănică
Antrenor: Constantin Schumacher

La finalul sezonului din Superligă și Liga 2, locul 5 din eșalonul secund va înfrunta locul 14 din prima ligă (ocupant în prezent de Poli Iași), în timp ce locul 6 se va duela în dublă manșă cu gruparea clasată pe poziția a 13-a (ocupată acum de FC Voluntari). Astfel, cel puțin teoretic, Miercurea Ciuc și CS Mioveni au interesul să facă tot ce le stă în putere pentru a termina campionatul pe 5, pentru a întâlni la barajul de supraviețuire / promovare un adversar ușor mai abordabil.

Clasament Liga 2 play-off:

Clasament Superligă play-out:

VIDEO Andrei Prepeliță, după ce a promovat-o pe Gloria Buzău în Liga 1: „Cred că meritam această promovare”

Citește și:

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite
MERCATO
Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite
Se oferă antrenor la Dinamo chiar și în cazul retrogradării: „Trebuie o reconstrucție de la zero! Acolo e casa mea”
DINAMO
Se oferă antrenor la Dinamo chiar și în cazul retrogradării: „Trebuie o reconstrucție de la zero! Acolo e casa mea”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
rauleusebiu
rauleusebiu  •  08 Mai 2024, 23:02

Acest articol are la greșeli...nu înțeleg cum un jurnalist poate sa greșească atât de mult. Corvinul a câștigat cu 3-1 meciul cu ciucanii, nu cu 2-1. Pirvulescu a inscris în poarta lui Lefter? Lefter e portarul Corvinului, poate în poarta lui Karacsony, nu?

thiamarcos
thiamarcos  •  08 Mai 2024, 18:02

Ce se mai aude cu licenta pentru Liga intai a Mioveniului, au primit-o sau inca se mai analizeaza?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează