FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Helmut Duckadam a criticat CSA Steaua pentru revenirea lui Adrian Popa: „Îl aduci pentru ce? Să-mi explice cineva!”

Helmut Duckadam / Foto: GSP.ro
Helmut Duckadam / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat sambata, 27 aprilie 2024 08:59 / Actualizat sambata, 27 aprilie 2024 09:27

Helmut Duckadam (65 de ani) a făcut o paralelă între strategia de transferuri de la Dinamo și cea de la Steaua, în contextul în care Ioan Andone a criticat faptul că șefii „câinilor roșii” nu s-au bazat pe fotbaliști tineri români de-a lungul sezonului, ci au contat în principal pe străini.

În acest context, eroul de la Sevilla a criticat revenirea lui Adrian Popa (35 de ani) în Ghencea din această primăvară. Aripa dreapta a plecat în iarnă de la Concordia Chiajna și a mai jucat pentru Steaua în două sezoane, în intervalul septembrie 2021 - iulie 2023.

Ultrașii lui Dinamo și-au pierdut răbdarea » Patriche a mers să îi confrunte: „Vă place să vă bateți joc de noi? Iar ne retrogradați?!” + cer demisia lui Kopic: „Mâine să pleci!”
Dinamo - Voluntari 1-1
Ultrașii lui Dinamo și-au pierdut răbdarea » Patriche a mers să îi confrunte: „Vă place să vă bateți joc de noi? Iar ne retrogradați?!” + cer demisia lui Kopic: „Mâine să pleci!”

Helmut Duckadam consideră nepotrivită revenirea lui Adrian Popa la Steaua

„Andone a zis bine. Mulți vin pentru un salariu bunicel. Din păcate, ce a zis Andone se vede și la nivelul diviziei B. Aceeași atitudine, a cluburilor mă refer. Și iar o să iau înjurături destule.

CSA Steaua, dacă nu ai posibilitatea, nu ai dreptul să promovezi, de ce nu bagi jucători tineri? Păi, tu, după ce l-ai dat afară, îl aduci pe Adi Popa la 35 de ani? Pentru ce?

Să-mi explice cineva. El a venit acum, recent. Poate eu nu mă pricep. Care e ideea? Ce faci cu Adi Popa? Nu ai drept de promovare, dar nu folosesc un jucător de 16 ani acolo?

Pentru ce? Pentru că nu am drept de promovare... Construiește ceva!”, a fost îndemnul lui Helmut Duckadam, conform digisport.ro.

VIDEO. DINAMO - FC VOLUNTARI 1-1 » Ioan Andone: „Cel mai rău lucru: 3 români, la Dinamo și la Voluntari, în echipele de start. E o mare problemă. Jucători străini nu cred că au jucat cu sufletul"

Ioan Andone a dat de pământ cu strategia celor de la Dinamo, după ce „câinii” au remizat cu FC Voluntari, scor 1-1, și au ajuns cu un picior în Liga 2.

Andone a fost prezent în tribunele stadionului Arcul de Triumf și a rămas profund dezamăgit de evoluția „haitei”. Acesta a criticat dur strategia clubului, spunând că Dinamo ar trebui să se bazeze în principal pe jucători români tineri, care să evolueze cu inima pentru echipa din „Ștefan cel Mare”.

„Rezultatul ăsta ajută Botoșaniul și Craiova. Jocul foarte slab, nu ai ce să vorbești. Nu cred că străinii simt ceva. Cel mai rău lucru pentru Dinamo și chiar și pentru Voluntari: am văzut 3 români în formațiile de start, e o mare problemă. Trebuie să revenim la ce am făcut înainte, au fost jucători români care au plecat în străinătate.

Joci cu jucători români tineri și dacă te duci în B care e problema? Românii ăia joacă cu sufletul. Eu nu cred că a jucat vreunul cu sufletul, eu așa am văzut. Au încercat, au făcut transferuri în iarnă. Jucătorii sunt profesioniști la salarii și nu sunt profesioniști la rezultate. Uite ce nemulțumită e lumea, mai ales că nu văd nici dorință.

Doar mingi aruncate, nu am văzut nimic lucrat. E o problemă, și au am pierdut meciuri pe final, dar nu le-am pierdut consecutiv. Aici trebuie să lucrezi tu ca antrenor cu mintea jucătorilor. Să îi faci să înțeleagă cât de important este finalul, mai ales când rezultatul este în favoarea ta.

Dacă Dinamo face 6 puncte, va fi greu la cum joacă, are șanse să ajungă la baraj și nu va avea probleme acolo. Speranța moare ultima, va fi greu. Trebuie schimbată strategia. Să o ia de la capăt cu jucători români.

Dinamo nu poate să moară. Uita-te la suporteri, te doare inima când îi vei cât suferă. E vorba de strategie, poți să aduci jucători români cu 3.000 și să joace ca aștia care au 7.000”, a spus Ioan Andone, la finalul meciului.

Citește și alte știri din fotbal:

Prima țară importantă din Europa care renunță la VAR » Cluburile au decis, președintele Federației a făcut anunțul
VAR
Prima țară importantă din Europa care renunță la VAR » Cluburile au decis, președintele Federației a făcut anunțul
Omul din preajma lui Șucu aruncă „bomba”: „Daniel Niculae era deja mutat. Vine noul președinte, tandem de vis cu Șumudică!”
RAPID
Omul din preajma lui Șucu aruncă „bomba”: „Daniel Niculae era deja mutat. Vine noul președinte, tandem de vis cu Șumudică!”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (6)
berlicot
berlicot  •  27 Aprilie 2024, 15:06

Cred ca Romania e singura tara de pe planeta unde se pun la indoiala hotararile definitive ale Justitiei. Exista o singura echipa cu numele Steaua, dar multimea nu pare dispusa sa inteleaga.

Jason
Jason  •  27 Aprilie 2024, 14:32
Postat de Catalynn_18 pe 27 Aprilie 2024, 12:59

Argumentul fcsbist ca ei ar fi steliști: sunt mulți! Așa ceva!? :-)))))

argumentul este ca si uefa si fifa spun ca noi suntem Steaua si nu a retrogradat niciodata Steaua din prima liga . iar noi jucam sub egida uefa. doar ce spun aia conetaza,ca de acolo ne luam banii. qed ca esti prost. oricum se desfiinteaza clona csa,doar nu crezi ca mai sunt bani dupa alegeri pentru clone.

marius1979
marius1979  •  27 Aprilie 2024, 13:25
Postat de Catalynn_18 pe 27 Aprilie 2024, 12:59

Argumentul fcsbist ca ei ar fi steliști: sunt mulți! Așa ceva!? :-)))))

Argumentul CSAistilor ca sant steliști; Santem putini deci autentici. Hmmm. Știi cum ii, rata de homosexuali in orice populație ii de 2%, deci nu mă mira

Vezi toate comentariile (6)
Comentează