FOTBAL  »  LIGA 2  »  DEZAFILIERE U CRAIOVA

EXCLUSIV Pițurcă nu iartă! Declarații dure după verdictul dat astăzi de Curtea de Apel: "Mititelu e un escroc! S-a făcut dreptate! Lumea să uite de echipa lui, CSU e adevărata Știința"

Articol de - Publicat joi, 15 iunie 2017 14:26

Curtea de Apel a decis astăzi să îi achite pe Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, FRF și LPF în cazul dezafilierii Univerisității Craiova. (Detalii aici)

Fost antrenor la Universitatea Craiova, Victor Pițurcă, a comentat în exclusivitate pentru GSP.RO decizia dată de Curtea de Apel.

"S-a făcut dreptate. Mă bucur pentru Mircea Sandu și Dumitru Dragormir, care nu aveau nicio vină. Ei au respectat regulamentul. Adrian Mititelu este un escroc. A păcălit multă lume. Nu cred că mai revine în fotbal. Și dacă primea 220 de milioane de euro, tot nu făcea nimic.

Eu, când eram antrenor la echipa națională, i-am spus lui Mircea Sandu să nu dezafilieze Craiova. A făcut exact ce îi convenea lui Mititelu. El nu mai avea bani, jucătorii erau neplătiți, iar echipa retrogradase.

Lumea trebuie să uite de echipa lui Mititelu. A făcut mult rău Craiovei și o să dispară total din fotbal. Vocile care ziceau că echipa din Liga 1 nu este adevărata Craiova erau susținători falși ai lui Mititelu. Venea la ședințe cu niște suporteri cărora le-a promis bani. Ei, când se întâlneau cu mine, îmi ziceau că Mititelu e un escroc. Formația din Liga 1 este adevărata Știința, clubul la care am jucat eu.

Procesul meu cu el își va continua cursul. El, în ultimul timp, a înstrăinat multe bunuri ale clubului. E o judecată acum, ca aceste bunuri să revină la clubului lui, pentru ca statul, ANAF-ul și cei care au bani de recuperat să o facă. Dar eu nu îmi fac nicio speranță că voi recupera bani", a spus Victor Pițurcă pentru GSP.RO.

Citește și: Prima reacție a lui Mitică Dragomir după ce a fost achitat în cazul dezafilierii Craiovei: "Nu puteam intra nevinovat la pușcărie"

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (32)
de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  16 Iunie 2017, 09:58

Piti, usa de biserica, lasa-ne nene. Ai uitat cum aratai cand erai mare jucator la Pandurii?

zarqa
zarqa  •  15 Iunie 2017, 21:52

Uită-te cine vorbește despre Mititelu că este excroc ????? Pițiiiiii, excrocule, tu vorbești ? Atâta șmecherie ai în tine că până și pe experții de la cazinouri (cu tot cu aparatură) i-ai șmecherit, i-ai păcălit. Pe Mititelu (dacă-i mititel !) l-ai făcut ca la ”Nufărul”, i-ai luat toți banii. Băăăăă Piți, până și pe Vika ai fraierit-o vreo 4-5 ani. Ea muncea la ”saltea”, tu îi luai banii și i-ai lăsat și un copil de crescut. *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

helioglobalus
helioglobalus  •  15 Iunie 2017, 20:02
Postat de helioglobalus pe 15 Iunie 2017, 20:01

De fapt principalul gropar al Craiovei nu e nici Sandu, nici Dragomir, nici chiat mititelu, ci...chiar Piţi talent, de la el a pornit scandalul cu clauza aberantă.

erată-chiar

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close