FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - VIITORUL 3-1

VIDEO Victorie cu repetiţie » După Steaua, Braşovul a învins şi Viitorul cu 3-1

Articol de - Publicat duminica, 02 decembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 01 decembrie 2012 22:46

Ca şi în urmă cu 5 zile, cînd au bătut-o pe Steaua, "stegarii" i-au învins şi pe constănţeni cu acelaşi scor, 3-1


După ce baţi Steaua cu 3-1 acasă, un meci cu Viitorul nu te poate speria prea mult. Cu toate acestea, braşovenii au tremurat serios aseară. Adversarii au arătat încă din minutul 3, cînd şutul lui Alibec a trecut de puţin pe lîngă bară, că n-au venit în excursie sub Tîmpa.
Elevii lui Szabo s-au încălzit mai greu, iar cînd au făcut-o, Batin (9), Viveiros (17) şi Popa (20) n-au avut inspiraţie în faţa lui Buzbuchi. La 32 de ani, Dică nu mai poate să se ducă el, dar l-a lăsat pe Chiţu singur cu Mutu şi Viitorul a deschis scorul în minutul 24: 0-1! Batin şi-a mai trecut în cont o ocazie irosită (29) înainte ca Mateiu să egaleze (32) cu un şut precum cel al lui Hagi cu Elveţia, la Mondialul din 1994: 1-1! Două minute mai tîrziu, mijlocaşul gazdelor putea să aducă Braşovul în avantaj, însă Buzbuchi s-a opus.

Click aici pentru rezumatul VIDEO!

Repriza secundă a început cu un forcing al dobrogenilor, dar Benzar, în două rînduri (48, 50), nu l-a putut învinge pe Mutu. La poarta cealaltă, Mladen l-a faultat stupid în careu pe Batin şi veteranul Buga a executat calm penalty-ul (54): 2-1! Puştii lui Hagi puteau egala dacă acelaşi Chiţu n-ar fi trimis slab cu capul centrarea lui Dică (73).

Cei care au mai înscris au fost tot ardelenii. Păun a fructificat în prelungiri excelenta pasă a lui Buga şi tabela a arătat 3-1, adică exact acelaşi scor înregistrat şi runda trecută, împotriva Stelei.


S-a enervat "Regele"
După fluierul final, Gheorghe Hagi, supărat de evoluţia Viitorului, a coborît de la tribuna oficială şi a mers la vestiar pentru a discuta cu jucătorii lui. Fostul mare fotbalist român era negru de supărare şi a ţipat la constănţeni imediat ce a deschis uşa. Hagi a stat înăuntru timp de aproximativ 45 de minute şi a părăsit stadionul extrem de nervos. "Nu i-am certat, doar le-am reproşat una, alta. Pînă la urmă, punctele acumulate toamna asta tot ei le-au făcut. A fost o analiză la finalul turului", a spus Gică. Partida de aseară a fost prima din retur!

"Ne-am temut să nu apară o lipsă de concentrare după victoria cu Steaua, dar ne-am revenit după ce ne-am văzut conduşi. Urmează meciul de la Severin, trei victorii consecutive ar fi ceva extraordinar"
Georgian Păun, atacant FC Braşov

"Nu există nici un secret pentru care echipa n-a pierdut sub comanda mea. Am nişte băieţi formidabili. Eu nu fac decît să le explic ce vreau de la ei"
Adrian Szabo, antrenor FC Braşov

Citește și:

Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (2)
qzoom
qzoom  •  02 Decembrie 2012, 12:01

Cand ii bati pe aia care alearga dupa cel mai penibil titlu ,ce mai poti zice ? Inspiratie, asa ii zice mai nou la un blat ordinar !Daca stan, nu are rautati cu stiaua, cum sa nu castige umflatii prese-i ? ? ? Moral pt el? Nici ei nu cred vrajeala asta, le tremura chilotii de frica...scor corect: Copenhaga-stiaua 4-1 !.

sek.91
sek.91  •  02 Decembrie 2012, 09:37
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Corect :) Hai Steagu !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează