FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA -CFR CLUJ 1-4

VIDEO TGV Cluj » Craiova a început meciul încă ameţită de succesul cu Dinamo și a cedat în fața CFR-ului, 1-4, după un meci spectaculos

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 aprilie 2017 00:00

Calificarea în semifinalele Cupei şi noaptea albă de după penalty-urile din faţa lui Dinamo au lăsat urme adânci pe ficatul Craiovei.

Şi cum CFR e o echipă care ştie să lovească decisiv atunci când îşi simte adversarul vulnerabil, primele 20 de minute au fost un adevărat masacru pentru trupa lui Mulţescu. Care a capitulat rapid.

Click aici pentru VIDEO!

Deac, gol "a la Hagi"

Mai întâi, Deac a marcat un gol cum se vede rar şi prin Premier League sau Primera. Şut "a la Hagi", de la 23-25 de metri, mingea a fost lovită perfect şi a muşcat un pic din transversală, după care s-a dus în plasă (18). Fabuloasă execuţie! Oltenii nu doar că n-au avut timp să reacţioneze şi să realizeze ce li se întâmplă, dar au primit după 100 de secunde încă un pumn demn de KO. Deac a centrat de pe dreapta, Păun a dejucat ofsaidul şi l-a executat simplu pe Calancea. Cadoul perfect pentru el cu ocazia celor 22 de ani, împliniţi chiar ieri. 0-2 şi CSU pare o echipă prăbuşită. Fizic, dar şi psihic!

Penalty dictat de asistent

Până la pauză doar Băluţă l-a ameninţat pe Mincă. A reluat bine cu capul o centrare bună, dar goalkeeper-ul clujean a scos de sub bară. În rest, multă lentoare şi lipsă de imaginaţie, dar şi de potenţă în tot ce a căutat şi a dorit să facă trupa lui Mulţescu.

Pauza a avut rol de afrodisiac pentru olteni, fiindcă Bancu şi colegii săi au ieşit extrem de excitaţi de la cabine. Iar iureşul lor ofensiv a dat rezultate. Horj a oprit cu mâna o minge în careu, asistentul a dictat penalty, iar reluările TV par să-i dea dreptate. Gustavo a bătut senzaţional şi meciul a explodat.

Ocazii imense Craiova

Imediat CFR a cerut penalty, însă iarăşi brigada a judecat bine şi a lăsat jocul să continue, iar jucătorii au încins o mini-bătaie la mijlocul terenului. Craiova a continuat să pună presiune şi să caute egalarea. Mincă a parat greu şutul aceluiaşi Gustavo (58), după care Ivan şi-a bătut joc de o ocazie imensă, a tras mult alături din poziţie foarte bună (60).

Terenul s-a înclinat înspre poarta CFR-ului, care n-a mai reuşit să lege 3 pase. Gustavo a mai avut o situaţie bună, după o acţiune colectivă splendidă, dar şutul său din 10 metri a mângâiat transversala.

Eroare Kelici, gol Gomelt

Şi în loc de 2-2 se va face 1-3. Kelici a pierdut încă un duel direct cu Omrani, balonul a ajuns la Gomelt, care a marcat simplu, pe lângă Calancea. Meciul e gata. Nu şi umilinţa Craiovei.

Care mai încasează un pumn în ficatul şi aşa greu încercat de efortul, euforia şi exuberanţa din şi de după meciul cu Craiova: Deac face "dubla" şi probabil că îl determină pe Becali să mai adauge 5.000 de euro la salariul lunar pe care i-l pregăteşte din vară la Steaua.

Craiova termină în genunchi. Ivan primeşte un avertisment pentru un gest prostesc, e eliminat şi va lipsi etapa viitoare. Oricum, campionatul pare un obiectiv terminat pentru olteni, care probabil se vor axa pe Cupă, singurul trofeu pe care şi-l mai pot trece în palmares în acest sezon.

În schimb, atenţie la CFR, e o echipă care la ce fotbal de mare calitate poate produce chiar n-ar fi o surpriză să câştige titlul! Păcat că un eventual succes n-ar putea fi validat şi de o participare europeană.

Citește și:

Trei jucători din Superliga, în cantonamentul Rapidului » Neil Lennon va lua decizia finală înainte de startul sezonului
Superliga
Trei jucători din Superliga, în cantonamentul Rapidului » Neil Lennon va lua decizia finală înainte de startul sezonului
Dinamo transferă de la campioana Israelului! Cine este jucătorul ochit de Kopic
Superliga
Dinamo transferă de la campioana Israelului! Cine este jucătorul ochit de Kopic
Lovitură dată de un club din Superliga! L-a adus pe fostul atacant de la Santos, dorit și de Barcelona!
Superliga
Lovitură dată de un club din Superliga! L-a adus pe fostul atacant de la Santos, dorit și de Barcelona!

Kaputt! Ce faci dacă îți „pică” mașina în drum spre EURO 2024 » Două ponturi care te pot salva de necaz

Leonard Doroftei explică cum a slăbit 20 de kilograme într-un timp record: „Alcoolul schimbă vieți. Am avut un moment în care am luat-o razna”


Comentarii (5)
observator_federal
observator_federal  •  02 Aprilie 2017, 10:47
Postat de doru5 pe 02 Aprilie 2017, 10:10

Lasa ca da Guvernul o ordonanta prin care Clona va fi declarata campioana. Ca pesedeii nu pricep nici macar in sport ca inseamna sa fii cinstit!!!

Chiar nu vad Craiova avantajata in vreun fel - programari de meciuri, delegari de arbitri, decizii de arbitraj. Amesteci intr-un mod ciudat poltica si fotbalul, ba chiar si perioadele istorice - in alte vremuri, da, se dadeau directive de guvern care stabileau campioane, intorceau rezultate de finale ale Cupei Romaniei etc. Ah, cred ca inteleg acum, te refereai la o alta Clona, sustinuta de "Fina" primarita PSD.

observator_federal
observator_federal  •  02 Aprilie 2017, 10:30

Toata lumea ii tine lectii Craiovei, de parca oltenii ar fi jucat ieri un fotbal slab... Jocul a avut un moment decisiv cand, dupa ratarea unui 2-2 meritat (fazele meciului le-au avut oltenii, desi executia meciului a fost cea a lui Deac), apararea improvizata a oltenilor a cedat jocului fizic al lui Omrani iar CFR a inscris din faze simple. De ce s-or intrece unii sa-l ponegreasca pe Ivan, jucator care oricand, impotriva oricarui adversar (sau arbitru...) creeaza faze de fotbal veritabil? Relevant, suporterii craioveni nu si-au admonestat ieri favoritii, dar tocmai acest aspect le-a scapat jurnalistilor "sportivi".

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  02 Aprilie 2017, 10:18

cfr are cel mai valoros lot, un excelent antrenor, produce un fotbal modern si este marele favorit la titlu. cand am spus-o prima data pe aici, mai erau 5 etape din sezonul regulat...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează