FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA - CS U CRAIOVA 0-0

VIDEO Patimile Craiovei » CS U nu profită de ultima ocazie a acestui an de a trece pe primul loc, după 0-0 cu Chiajna

Articol de - Publicat sambata, 17 decembrie 2016 00:00

Chiajna nu mai poate fi luată în calcul în acest campionat, cel puțin nu dacă nu vor fi luate măsuri.

Dacă ne luăm după clasament, Timișoara și ASA sunt cele mai slabe echipe ale acestui campionat și victime sigure la retrogradarea în Liga 2. Dar dacă aceste două echipe nu ar fi fost depunctate, ACS Poli era peste Chiajna, iar Târgu Mureș la doar două puncte în spatele ilfovenilor!

Click aici pentru VIDEO!

Astfel, singura problemă pe care Chiajna o poate pune adversarilor este terenul sintetic cu care nicio altă echipă din Liga 1 nu este obișnuită. Poate ăsta să fie motivul pentru care oltenii au început atât de relaxați meciul. Ivan s-a întrecut în ratări, Băluță nu a vrut să îl lase singur în aceste încercări, iar cea mai mare ocazie a partidei a fost semnată de Bucurică.

Ursu a știut cum să își motiveze jucătorii la pauză, pentru că în a doua repriză cele două echipe au jucat de la egal la egal, fără să se mai sesizeze situația din clasament sau instabilitatea financiară de la Chiajna.

La -7 grade Celsius, craiovenii nu au reușit să se impună în fața unei echipe care de-abia așteaptă pauza competițională pentru a-și căuta antrenor și jucători care să stopeze lipsa de eficienţă.

Vine Bonetti?

Dario Bonetti a fost aseară la stadionul Concordia pentru a urmări jocul făcut de ilfoveni. Conducerea Chiajnei se gândește ca în pauza din iarnă să îl aducă la cârma echipei în locul lui Emil Ursu. De la despărțirea de ASA Tg. Mureș din această toamnă, echipă pe care a antrenat-o doar trei etape, care s-au terminat cu tot atâtea înfrângeri, Bonetti nu a mai fost în negocieri cu vreun club.

1 victoriea reuşit Craiova în ultimele 6 deplasări din Liga 1, 2-0 la Tg. Mureş, în rest două remize şi 3 înfrângeri

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
stefan..
stefan..  •  18 Decembrie 2016, 19:52

"***" si "***" sunt cele mai servile "voci" ale ciobanului. Avalansa de stiri, de multe ori banale, despre echipa lui Gigi Becali are si un efect invers: indepartarea spectatorilor de langa cioban. Cateva sute, la ultimul meci, iar atunci cand propaganda i-a adunat pe "cetateni", a iesit cu "DOAR DINAMO BUCURESTI" pe cocoasa nefericitilor. Respect, PCH!...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  17 Decembrie 2016, 20:17

Bai da r vpua nu va este rusine??? Nu scrieti nimic despre arbitraj?? al catelea meci este furata Craiova si voi taceti malc.Sunteti cumva slugile lui Becali sau mi se pare mie nerusinatilor???

alex_777
alex_777  •  17 Decembrie 2016, 09:55

:(( ne-au omorat Elanul braconaj pe fata!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează