FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - POLI IAȘI 2-1

VIDEO Insolvența le dă aripi » Medieșenii au învins și în meciul cu CSM Poli Iași, 2-1

Llullaku nu a mai marcat ieri după ce reuşise 4 goluri în precedentele două partide
Llullaku nu a mai marcat ieri după ce reuşise 4 goluri în precedentele două partide

Articol de - Publicat sambata, 05 noiembrie 2016 00:00

Medieşenii nu ţin cont de problemele financiare ale clubului şi au ajuns pe locul 3 după 8 meciuri consecutive fără înfrângere.

Ieșenii îl pot învinovăți de un singur lucru pe Nicolo Napoli și anume că l-a lăsat pe Llullaku să plece în vară înapoi la Mediaș, după ce nu l-a satisfăcut evoluția albanezului.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

În schimb, Llullaku ar putea să îi mulțumească fostului său tehnician pentru că datorită lui a revenit sub bagheta profesorului Pustai, care în acest sezon l-a făcut să strălucească mai mult ca niciodată în cariera sa. Chiar dacă ieri nu a fost ziua lui, ratând trei ocazii imense (8, 40, 55).

Iar moldovenii nu s-au lăsat intimidați de golgeterul Ligii 1, dar nici de scandalul dintre primar şi preşedintele Florin Prunea. Reducerea salariilor cu 30% în cazul jucătorilor lui Neagoe pare doar să-i fi motivat pe aceștia, Ovidiu Mihalache deschizând scorul după ce portarul medieșenilor, Pleșca, a scăpat inexplicabil pe sub mâini o minge pe care părea să o aibă sub control (47).

Rușinea lui Pleșca a fost spălată de Axente, care a înscris de lângă filipinezul Sato și a părut că ardelenii încă mai pot spera la o victorie.

Trtovac le-a îndeplinit dorințele "lupilor negri" și a întors meciul în favoarea elevilor lui Pustai (90+1), lăsându-l pe Neagoe&Co să se descurce cu problemele financiare și fără puncte după 4 etape de la instalarea pe banca ieșenilor.

gaz metan csms poli 2 1

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează