FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali a făcut spectacol pe Arena Națională după transferurile lui Benzar și Nedelcu: "Denise, căpitane, uite, tată, să-ți prezint achizițiile!" » Răspunsul lui Alibec

Gigi Becali și Dragoș Nedelcu Captură TV Dolce Sport
Gigi Becali și Dragoș Nedelcu Captură TV Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 21:14

Gigi Becali a reușit să-i transfere astăzi pe Romario Benzar și Dragoș Nedelcu de la Viitorul și a mers cu aceștia pe Arena Națională pentru a urmări meciul dintre FCSB și Poli Iași.

Patronul roș-albaștrilor a ajuns la stadion cu aproape o oră înainte de meci și s-a îndreptat alături de Nedelcu spre loja sa. În acest timp, jucătorii lui Dică se aflau pe teren la inspectarea gazonului.

Becali a profitat de acustica foarte bună a stadionului și de faptul că suporterii încă nu veniseră la meci și i l-a prezentat pe Nedelcu lui Alibec într-un stil original.

Patronul roș-albaștrilor a urlat către atacant: "Denise, căpitane, uite, tată, să-ți prezint achizițiile". Fotbalistul FCSB-ului s-a oprit , s-a uitat către Becali și l-a întrebat: "Dar Benzar unde e?". Ulterior, lângă Becali în lojă, a apărut și Benzar, anunță Dolce. Vezi VIDEO cu faza!

Meciul dintre FCSB și Poli Iași poate fi urmărit AICI!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (35)
radumatei
radumatei  •  10 August 2017, 10:43
Postat de jensen pe 09 August 2017, 23:58

Spectacol macabru! Ca la ***. Striga saltimbancul de sus, din loja, ca la stana. Langa el ranjeau lingaii: Argaseala si MMlutzu. Desi a desfiintat ultimele doua campioane, luand tot ce aveau mai bun acestea, FCSB nu va reusi nicio branza (ca sa fiu in tema!) nici anul acesta. Pentru ca, nu-i asa, Dumnezeu iti da dar nu iti umple sacul. FCSB a devenit o echipa fara identitate, fara stadion, fara sigla si, in curand, fara palmares. Socul cel mare va veni cand Steaua lui Lacatus va promova iar stadionul din Ghencea va fi gata. Atunci cortina va cadea, iar balciul becaliot isi va inchide portile.

Obisnuiam sa cred, ca altii, ca Becali e marele blestem al stelistilor si ma bucuram pentru asta. Acum, constat ca se poate si mai rau. Mult mai rau. Au ajuns vechii nostri rivali sa stea la mila unor burtosi din ministerul apararii care sa le cloceasca o echipa noua prin tribunale. De rusinea asocierii cu oierul, au ajuns sa nege evidenta. Iar evidenta e ca Steaua e FCSB. Steaua e Gigi Becali. Va reprezinta, campionilor! Asa cum va reprezinta hoardele de cvasi-urbani mincatori de seminte de care incercati sa va distantati. Pentru voi, nu exista purificare prin suferinta ligilor inferioare. Sinteti impurificabili!

valentinn10
valentinn10  •  10 August 2017, 02:38

csa, clubul saracilor adunati cu jucatori parati care au fost refuzati pe unde au incercat. FORTA STEAUA, ADEVARATA STEAUA, FENOMENUL FOTBALULUI ROMANESC, restul e vrajeala pe care nu o mai halesc nici cainii sau...doar cainii...

catalynn
catalynn  •  10 August 2017, 01:42
Postat de Craita Ionut pe 10 August 2017, 00:47

Cine va pacalit pe voi ca plateste Gigi biletele . Eu cumpar cate trei bilete la meciurile de acasa al stelei. Daca stiti pe cineva ca da degeaba facetimi si mie legatura cu el. Si steaua lui Lacatus o gluma. Voi astia care vati dat cu CSA ati plecat de langa steaua cand nu va mai dat becali bani pt coregrafie. A disparut ciolanu au disparut si lingai!!!

Lasa Steaua in pace, fcsb este echipa agramatilor, stai unde esti ca stai bine!

Vezi toate comentariile (35)
Comentează