FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

VIDEO Cum a ajuns Dică de pe TV la FCSB: "A contat" + Cine ar fi "stoperul complet" din Polonia pe care merge să-l urmărească

Articol de GSP - Publicat marti, 16 mai 2017 21:58

Nicolae Dică a explicat motivele pentru care a acceptat să vină la FCSB și a dat câteva detalii despre fundașul polonez pe care și-l dorește. 

"Este un risc să merg la Steaua. Trebuie să am rezultate! Sunt un antrenor tânăr și îmi doresc să am rezultate. Poate fi o alegere inspirată dacă voi avea rezultate și voi înainta în această carieră. Altfel, dacă nu vor fi rezultate, pot spune că n-am fost inspirat că am acceptat.

Cunosc bine lotul Stelei și cred în potențialul meu ca antrenor. Timpul ne va demonstra multe. Nu mi-e frică de faptul că nu mă pot impune ca antrenor în fața jucătorilor.

MM mă cunoaște bine pe mine. A contat mult faptul că el mă știe și probabil s-a mai și interesat de cum am lucrat la Pitești. A contat probabil că am fost și în emisiuni, iar domnul Becali le urmărește", a zis Dică la TV Digi Sport. 

...despre fundașul polonez pe care îl dorește: "Trebuie să mergem în Polonia, dar nu am găsit bilet de avion. Mergem la un alt joc al acelui fundaș central. Ne trebuie unul mai rapid, care să lovească bine mingea și cu capul, dar să și paseze bine. Altfel spus, un jucător complet". 

Fanatik susține că fundașul dorit de FCSB ar fi Maciej Wilusz (28 de ani). Stoperul evoluează la Lech Poznan, formație care ocupă pe locul 2. Acesta va fi liber de contract în vară.

Maciej are 1,88 metri înălține și a prins 16 meciuri la Lech Poznan în acest sezon. Site-ul de specialitate transfermarkt îl evaluează la 200.000 de euro.

4 meciuri la națională
a adunat Wilusz în naționala Poloniei, unde a debutat în 2014

...despre demiterea pe Facebook în primul mandat: "Am vorbit cu patronul despre asta. Pe mine m-a deranjat altceva în acel moment, nu felul în care am fost demis. Dar iată că acum s-a ajuns la concluzia că eu sunt potrivit. Mă bucur că și-a dat seama că pot face față la Steaua".

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (17)
vladutz13
vladutz13  •  17 Mai 2017, 08:40

Crede in potentialul lui?? Ok, cred si eu... ca are POTENTIAL!! Dar asta inseamna ca te duci la cea mai mare echipa a Romaniei, sau oricum, cea mai bogata asa direct?? Te bagi imediat sa antrenez in Champions League??? Potentialul nu e acelasi lucru cu certitudinea, de experienta nici nu are sens sa discutam.

nebraska
nebraska  •  17 Mai 2017, 03:45
Postat de para.para pe 17 Mai 2017, 00:19

TV Digi Sport spune..., Fanatik spune..., ba da toata viata voastra este un copy-paste continuu?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  17 Mai 2017, 01:23

"A contat probabil că am fost și în emisiuni, iar domnul Becali le urmărește"- citatul anului!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează