FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

Trei jucători noi pentru Zeljko Kopic în vederea derby-ului Dinamo - Rapid!

Zeljko Kopic FOTO: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial
Zeljko Kopic FOTO: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2024 22:57 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 23:31

Dinamo poate folosi trei noi jucători în meciul cu Rapid, de sâmbătă seară, de la ora 20:00. Au sosit certificatele internaționale de transfer pentru Velkovski și Milanov, a fost înregistrat Railean. Un străin va fi sacrificat de pe lista A, iar conform informațiilor GSP a sosit rândul lui Ghezali.

Zeljko Kopic a primit întăriri în perspectiva primului său derby din România. Antrenorul croat va avea trei jucători noi în lotul cu care va aborda duelul cu Rapid de sâmbătă seară, de la ora 20:00.

Întăriri pentru derby-ului cu Rapid în tabăra lui Dinamo

În această seară, Dinamo a intrat în posesia certificatelor internaționale de transfer ale jucătorilor Darko Velkovski și Georgi Milanov, care vor fi pe banca de rezerve a ”câinilor” în meciul de pe Arena Națională. Totodată, portarul Dorian Railean a fost înregistrat la LPF și va fi în lotul pentru confruntarea cu giuleștenii.

Mesajul lui Lucas Alves și poză specială pentru fanii lui Dinamo: „Vom lupta! Mental suntem puternici”
DINAMO - RAPID
Mesajul lui Lucas Alves și poză specială pentru fanii lui Dinamo: „Vom lupta! Mental suntem puternici”

”Câinii” n-au apucat încă să-i înregistreze la LPF pe stoperul nord-macedonean și pe mijlocașul ofensiv bulgar, însă acest lucru este posibil înaintea de startul confruntării de sâmbătă seară. Railean ”a pătruns” deja pe lista A a dinamoviștilor. În situația lui a fost mai simplu. Are și pașaport românesc, în plus, internaționalul din Republica Moldova are mai mult de trei ani petrecuți în fotbalul românesc.

Trei jucători noi pentru Zeljko Kopic în vederea derby-ului Dinamo - Rapid!
Darko Velkovski, Dorian Railean și Georgi Milanov FOTO: facebook.com/DinamoBucurestiOfficial

39este numărul de pe tricou pe care îl va purta Railean la echipa dinamovistă

Velkovski și Milanov intră pe lista A, dispare Ghezali!

Antrenorul Zeljko Kopic a confirmat pentru GSP.ro că a sosit ”cartea verde” pentru cei doi, Velkovski și Milanov. Acum, vineri seară, Dinamo are înregistrați 12 străini pe lista A. Și are voie 13! Automat, prin ”înregimentarea” celor doi, Velkovski și Milanov, va trebui să renunțe la un fotbalist străin. Din sursele GSP, Ghezali va fi cel sacrificat, probabil, va fi scos de pe lista A, chiar înaintea derby-ului cu Rapid!

Așa cum a informat GSP.ro, Lamine a fost propus la mai multe echipe din România, inclusiv la CSA Steaua. Rămâne de văzut care va fi soarta lui. Gorka Larrucea a fost scos deja de pe lista înregistrată la LPF, iar spaniolul s-a adresat AFAN și forului fotbaliștilor din țara sa.

12jucători străini are Dinamo înregistrați acum pe lista A: Golubovic, Moura, Bena, Lucas, Goncalo, Gnahore, Iglesias, Ilic, Pavicic, Abdallah, Homawoo și Ghezali

VIDEO Zeljko Kopic încă zâmbește în preajma primului său derby din România: „Nu ne mulțumim doar cu 1 punct”

Citește și alte știri:

VIDEO Zeljko Kopic încă zâmbește în preajma primului său derby din România: „Nu ne mulțumim doar cu 1 punct” + 10 idei din conferință

EXCLUSIV Câte bilete a vândut Dinamo, cu o zi înainte de derby-ul cu Rapid

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (5)
redbuldog
redbuldog  •  27 Ianuarie 2024, 10:30
Postat de popescu222 pe 27 Ianuarie 2024, 00:29

Eu l-as fi dat pe Bena inainte de a-l da pe Ghezali. Oricum pe postul lui Bena suntem superacoperiti. Iar Gheza a avut o perioada in care era inutil meci de meci si in liga 2, si la un moment dat a explodat, deci s-ar putea repeta asta. Pe de alta parte, il inteleg si pe Kopic: cand vezi ca un jucator e foarte slab 5 meciuri la rand, si ai presiunea timpului si locului in clasament, nu e loc de sentimentalisme. Noi fanii suntem atasati de Gheza pentru bucuria pe care ne-a adus-o in trecut, dar Kopic judeca din alta pozitie. Ii doresc tot binele lui Gheza, sa ajunga la o echipa buna si sa se afirme.

De acord cu Bena,insa nici Ghezali n-a jucat ceva in Superliga,este inutil in atac,mai mult a avut cateva oportunitati excelente sa marcheze dar si-a dat cu ,,stangu-n dreptul..." eu i-as fi promovat mai mult pe frati Irimia sau Bourdusanu,pe acel post!

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  27 Ianuarie 2024, 09:09

Sunteti mental puternici pana ne duceti in B. In locul lor nu as mai scoate vreun diftong!

parpalache
parpalache  •  27 Ianuarie 2024, 08:05

Din ce in ce-„grație”gazetarilor și comentatorilor tv-***-limba româna devine o limba...tradusa!Din engleza sau din germana(unde sunt„specializați”profesorii de...dicție)!De ex. acest cuvânt„pentru”care este folosit in mod abuziv!Lovitura de pedeapsa...„pentru” cutare echipa!-in loc de„impotriva”-contra- cutarei echipe!Trei jucatori„pentru”Kopic-in loc de„introduși”-bagați- de Kopic

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează