FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - RAPID

Exultă după ce a scăpat de mânia lui Gigi Becali: „Am bătut și pisica, care are 9 vieți!” + Ce va face după retragere: „Știu și cu frizeria”

Articol de - Publicat sambata, 20 aprilie 2024 14:58 / Actualizat sambata, 20 aprilie 2024 16:12

Înainte de FCSB - Rapid, programat diseară, de la ora 20:30, fundașul Vali Crețu (35 de ani) se bucură că a scăpat de mânia patronului Gigi Becali. Mai mult, acum îi va fi prelungit contractul.

Valentin Crețu este unul dintre cei mai vechi jucători din actualul lot al FCSB-ului. Din 2019 la roș-albaștri, el va rămâne și sezonul viitor, Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație, anunțând nu demult că-i va fi prelungit contractul.

Ce au decis până la urmă suporterii Rapidului, la debutul lui Bogdan Lobonț pe bancă
FCSB - RAPID
Ce au decis până la urmă suporterii Rapidului, la debutul lui Bogdan Lobonț pe bancă

Apărătorul-dreapta a fost pe făraș de mai multe ori, după ce a intrat în dizgraţia lui Becali. Însă a fost mereu salvat pe ultima sută de metri, motiv pentru care colegii au făcut multe glume pe seama lui. „Are 9 vieţi, ca pisica”, a fost concluzia în vestiarul FCSB. 

Vali Crețu, înainte de FCSB - Rapid: „Am bătut orice film!”

„Colegii mai glumesc, că am bătut şi pisica, care are 9 vieţi, că am bătut orice...şi toate filmele cu nu ştiu ce... Am bătut orice film, viaţa bate filmul câteodată!”, a declarat Creţu pentru Orange Sport.

În aproape 5 ani de FCSB, fundașul adus de bucureșteni de la Gaz Metan Mediaș a avut un parcurs oscilant. Dar, în cele din urmă, patronul Gigi Becali a decis să-l păstreze. „Creţu rămâne, e mai mult de loialitate. Trebuie să fim şi noi loiali faţă de el, şi el a fost loial faţă de noi. Îl ţin din respect, îi mai dau câteva zeci de mii”, a spus Gigi Becali.

Vali Crețu știe ce va face după fotbal: „Știu și cu frizeria”

Crețu, 35 de ani, s-a gândit și ce va face după ce va agăța ghetele-n cui. „Planuri am destule după retragere, doar că vreau să mai joc. Mă gândesc uneori de unde are organismul meu atâta energie. După ce mă las, n-am în plan să mai continui cu fotbalul.

Exultă după ce a scăpat de mânia lui Gigi Becali: „Am bătut și pisica, care are 9 vieți!” + Ce va face după retragere: „Știu și cu frizeria”

Sunt pasionat mult de tenis şi îmi doresc să o ajut pe fiica cea mare, care practică tenis. Vreau să fac şi nişte cursuri. Am mai multe în cap totuşi. Ştiu şi cu frizeria, ştiu să tund foarte bine. Eu mă tund singur de 10 ani. Şi asta a fost o pasiune, tunsul”, a spus Valentin Creţu.

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO. FCSB - Rapid » Elias Charalambous prefațează derby-ul cu Rapid: ”Sunt sigur că fanii vor face cea mai bună atmosferă care s-a văzut în ultimii ani în România” + Situația accidentaților și laude pentru jucătorii săi

Mai puteți citi:

MM Stoica a dat în direct primul transfer al lui Dan Petrescu la CFR: „Am curaj să fac pariu”

Corvinul Hunedoara continuă show-ul. Finalista Cupei României, fără probleme cu CS Mioveni

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
muzzi1
muzzi1  •  20 Aprilie 2024, 17:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danutcornel
danutcornel  •  20 Aprilie 2024, 17:11

ole ole ole rapidulet victorieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

aress123
aress123  •  20 Aprilie 2024, 16:58
Postat de VanBasten2000 pe 20 Aprilie 2024, 16:32

Ok. Si care e stirea?!

Rostul e sa pescuiasca ddbisti prosti, felicitari.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează