FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB 0-1

VIDEO Ce făcea Radaslavescu, în timp ce colegii lui sărbătoreau victoria de la Ovidiu: „Mai mult decât umilit!”

Radaslavescu, înlocuit în Farul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro) +25   FOTO
Radaslavescu, înlocuit în Farul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)

Articol de , - Publicat luni, 01 aprilie 2024 10:03 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 10:10

FCSB s-a impus pe terenul Farului, scor 1-0, în runda secundă a play-off-ului. Fotbaliștii liderului au sărbătorit în fața galeriei la final. Eduard Radaslavescu (19 ani) a fost singurul absent.

FCSB s-a impus la limită pe terenul Farului și s-a desprins la 7 puncte de urmăritoarea Universitatea Craiova. Imediat după fluierul final al lui Marcel Bîrsan, fotbaliștii liderului au mers să petreacă alături de galerie.

VIDEO. Un singur absent de la petrecerea celor de la FCSB: Eduard Radaslavescu n-a venit în fața galeriei

Cântecele au ținut minute bune. Reporterii GSP au surprins bucuria bucureștenilor. Un singur jucător a lipsit. Este vorba despre Eduard Radaslavescu, mijlocașul înlocuit în minutul 28.

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, a intervenit la Prima Sport și a deplâns situația lui Radaslavescu: „Mai mult decât umilit a fost Radaslavescu. A fost distrus! Dacă mai are o întâmplare ca asta e terminat ca fotbalist. Indiferent ce s-ar fi întâmplat nu trebuia scos după 28 de minute. Lasă-l să joace undeva, la Divizia A, Divizia B. Dacă mai stă până în vară tot așa poate să își ia adio de la fotbal”.

Potrivit lui Horia Ivanovici, la Prima Sport, Eduard Radaslavescu a rămas singur, în autocarul echipei, în timp ce colegii lui sărbătoreau pe gazon.

FOTO. S-a înjurat cu spectatorii, apoi Gigi Becali l-a scos după 28 de minute! » Toți jucătorii au sărit să-l consoleze. Imaginile serii în Farul - FCSB

Radaslavescu, înlocuit în Farul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
Radaslavescu, înlocuit în Farul - FCSB / FOTO: Cristi Preda (GSP.ro)
+11 FOTO

Suporterii de la Tribuna 2 l-au înjurat din primul minut pe Radaslavescu, considerând transferul lui la FCSB o trădare. Mijlocașul liderului le-a răspuns cu aceeași monedă. S-a întors către ei și i-a înjurat.

În minutul 28 a avut loc un moment de stupoare. Valentin Porumbel, arbitrul de rezervă, a ridicat tabela și a semnalat o înlocuire în tabăra oaspeților. Radaslavescu îi lasă locul lui Tavi Popescu.

În drumul către marginea terenului, Eduard și-a reținut cu greu emoțiile. Coechipierii au simțit momentul delicat și au venit rapid să îl îmbărbăteze. Primul a fost Lixandru, urmat de cei mai experimentați fotbaliști ai liderului, Radunovic, Chiricheș și Olaru. Fundașul muntenegrean l-a strâns bărbătește în brațe și i-a transmis un mesaj.

Citește și alte știri din Superligă:

Adrian Mititelu Jr. a dezvăluit cauza haosului de la FCU Craiova: „Fură la antrenamente!” » A atacat direct 3 jucători + soarta lui Napoli a fost stabilită
FCU Craiova
Adrian Mititelu Jr. a dezvăluit cauza haosului de la FCU Craiova: „Fură la antrenamente!” » A atacat direct 3 jucători + soarta lui Napoli a fost stabilită
Mazilit de Becali, Compagno a înscris iar în China: cui i-a dedicat golul de 3 puncte
CHINA
Mazilit de Becali, Compagno a înscris iar în China: cui i-a dedicat golul de 3 puncte

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (42)
stelian
stelian  •  04 Aprilie 2024, 13:58

Fotbalistul face parte din clasa privilegiata a oamenilor care muncesc. Cati oameni ce lucreaza in domenii respectabile si au studii superioare castiga lunar cat un fortbalist mediocru din liga? In viata reala cei mai multi dintre noi sunt injositi prin contracte de salarizare mult sub conditia noastra si suntem presati la tot feluri de lucruri si daca se supara nu intereseaza pe nimeni (vezi recentul caz al ziaristilor GSP dati afara). Asa ca indifeent de joaca sau nu fotbalistul isi ia niste mii de euro fara raspundere. Pentru noi ceilalti e mai greu.

istet10
istet10  •  02 Aprilie 2024, 19:58
Postat de frontline pe 01 Aprilie 2024, 10:59

Mai mult il umiliti voi . Nu a jucat nimic si a fost schimbat . Daca o sa joace nu o sa mai fie schimbat .

Bine zis. Era jale pe partea lui. Nu l-a ajutat de fel pe Cretu. Mai mult, il punea in situatii vulnerabile. Cand gresea pasa se zbantuia ca Alibec. Dupa toata "prestatia" asta s-a mai apucat si de injurat. Singur se pune in situatia asta. Multi nu au beneficiat de atata rabdare din partea ciobanului. Rotariu spre exemplu.

Championman
Championman  •  02 Aprilie 2024, 16:39
Postat de Catalynn.17 pe 01 Aprilie 2024, 12:42

Câți au plecat bă milionari de la FC Fcsb!? În fine, în lei poate (ceea ce ai reuși și tu dacă ai bea doar ocazional), dar în € sau $ în niciun caz. Câțiva au avut noroc și au prins contracte afara care i-au făcut milionari, dar majoritatea au plecat la fel de săraci cum au venit … sau mai rău!

iarasi te faci singur de rusine si rad toti de tine. pai radoi,gardos,chiriches,man,stanciu,stancu si multi alti au facut milionul de euro cel putin. uni au ajuns la 500 de mii de euro. alti la 800 de mii.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează