FOTBAL  »  Superliga  »  A MURIT ILIE BALACI

Ultimele detalii despre starea lui Aurică Beldeanu după ce i s-a făcut rău la priveghiul lui Ilie Balaci: "A făcut o lipotimie pe fond emoțional"

FOTO: Captură TV Digi Sport
FOTO: Captură TV Digi Sport

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2018 20:55

Aurică Beldeanu (67 de ani), fostul fotbalist al Craiovei, căruia i s-a făcut rău luni la priveghiul lui Ilie Balaci, este acum în afara oricărui pericol.

Andreea, fiica acestuia, a oferit detalii despre starea de sănătate a tatălui său, despre care spune că a suferit o lipotimie, nicidecum un atac vascular.  

"Este bine. Vorbeşte, merge singur. Nu a suferit niciun atac vascular, niciun preinfarct. A făcut o lipotimie pe fond emoţional. Ţinea foarte mult la Ilie Balaci. Generaţia lor formează o adevărată familie. Familia a hotărât ca tata să mai stea sub observaţia medicilor în spital", a spus Andreea Beldeanu, potrivit Libertatea

Internat în spital, Beldeanu nu a putut fi astfel prezent la înmormântarea de marți a bunului său prieten Ilie Balaci.

Conform sfatulmedicului.ro, lipotimia e o senzație de pierdere iminentă a cunoștințe, o stare de rău treptat în care subiectul are o impresie de cap gol și de încețoșare a vederii. 

Vezi și: Aurică Beldeanu, transportat la spital: "E strigător la cer ce sistem medical avem!" » I s-a făcut rău în timp ce se afla la priveghiul lui Ilie Balaci

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
289936404944028
Mirel Bodnarciuc  •  26 Octombrie 2018, 00:51

Aurica te cred din suflet ca esti ravasit... dar tb sa te intaresti RUGANDU-TE LA DOMNUL ! Eu il rog pe Dumnezeu sa ne ierte pe toti, pe Iliuta sa-l primesca in cetele dreptilor, pe Dvs sa va intareasca si sa va dea putere, sanatate si credinta iar pe mine, pacatosul, sa-mi ierte pacatele !

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  25 Octombrie 2018, 10:21

Asica boala lui iosif ..cap gol

Vezi toate comentariile (2)
Comentează