FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Uite Bumba, nu e Bumba! CFR riscă o amendă uriașă dacă îl legitimează pe mijlocaș

Articol de - Publicat luni, 30 ianuarie 2017 00:00

Dacă îl legitimează pe fostul jucător al lui Hapoel, care nu a primit "cartea verde" de la FIFA, clujenii pot fi obligați să plătească 2 milioane de euro amendă.

Clujenii riscă să rămână fără Bumba, după ce mijlocașul nu a primit "cartea verde" de la UEFA în urma rezilierii unilaterale a contractului cu fostul său club, Hapoel Tel Aviv, pe motiv că nu și-a văzut ultimele cinci salarii.

Chiar și așa, mijlocașul în vârstă de 23 de ani a fost folosit de tehnicianul Vasile Miriuță în două amicale, cu Arka Gdynia și Mezokovesd-Zsory, lucru ce ar putea să coste clubul ardelean, conform actualdecluj.ro.

Bumba este în litigiu cu israelieni după ce aceștia l-au dat în judecată, iar dosarul se află pe masa celor de la TAS. În cazul în care băimăreanul va pierde în instanță, va trebui să plătească o amendă, iar dacă în acest timp va fi legitimat la un club, și clubul va avea de suferit financiar.

CFR Cluj nu l-a legitimat încă pe mijlocaș, dar în cazul în care ar face asta ar putea fi amendat cu suma de 2 milioane de euro!

"Situaţia mea se va rezolva cu siguranţă, pentru că am reziliat unilateral contractul din cauza unor probleme financiare care încă mai există. Hapoel este un capitol închis pentru mine şi am început anul cu CFR"
Claudiu Bumba, la plecarea în cantonament cu CFR Cluj

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează