FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI- FC VOLUNTARI

Tony s-a dus la un adversar, imediat după prima victorie la Iași: „I-am spus asta!”

Tony/ foto: Ionuț Iordache (GSP)
Tony/ foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de , - Publicat sambata, 20 aprilie 2024 18:08 / Actualizat sambata, 20 aprilie 2024 18:38

Tony, antrenorul lui Poli Iași, a analizat meciul cu Voluntari, scor 3-1. E prima victorie a portughezului pe banca echipei din Copou, din 3 meciuri.

El a discutat cu Florin Pîrvu după meci și i-a transmis antrenorului adversarei că e foarte bun. Apoi, Tony a declarat că îi dedică victoria lui Luca Mihai, mijlocașul lui Poli accidentat grav la cap în meciul cu Dinamo, 0-1.

Egalul care nu ajută pe nimeni! FCU Craiova și Dinamo s-au împiedicat una de alta + clasamentul din play-out
FCU CRAIOVA - DINAMO
Egalul care nu ajută pe nimeni! FCU Craiova și Dinamo s-au împiedicat una de alta + clasamentul din play-out

Tony, declarații după Poli Iași - Voluntari 3-1

„Nu cred că am fost norocoși. Din punctul meu de vedere, a fost foarte greu. Sunt o echipă cu foarte mulți jucători buni. Au un antrenor foarte bun, care știe meserie. Eu am fost la final la el și i-am spus asta.

Îmi place mult de Florin Pîrvu cum gândește jocul. Noi când câștigăm sau pierdem nu valorizăm lucrurile. Eu vreau să spun că antrenorul adversarilor este foarte bun pentru că a așezat foarte bine echipa.

A rămas spiritul de warriors la băieți, au dorit foarte mult să dedice victoria lui Luca Mihai. Au fost extraordinari emoțional, au făcut un meci foarte inteligent. Au respectat ce le-am cerut, să fie cu sufletul cald și mintea rece cu o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte șmecher, care știe foarte mult fotbal.

Am analizat meciurile lor, știam punctele puternice ale lor și punctele lor mai slăbuțe. Am avut mai multe oportunități. Putea fi și 4 și 5 la 1, dar nu era corect. Nu sunt fericit că am luat gol, nu a fost un meci perfect” a spus tehnicianul.

Tony a adăugat: „Puțină lume venea la Iași când am venit eu, dar eu am încredere în jucători, în conducere, în mine. În trei meciuri de când sunt eu, băieții au arătat inimă mare, că vor să schimbe. Trebuie să jucăm un fotbal pozitiv, trebuie să zâmbim, să jucăm cu plăcere. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, mai avem destule finale până la sfârșitul campionatului.

Florin Pîrvu, după Poli Iași - Voluntari:

Ne-am dorit să câștigăm cele trei puncte, acest lucru este clar, dar din păcate nu am reușit. Am luat un gol din fază fixă, ceea ce nu ne dorim pentru că știm că acest goluri sunt parabile, pot să spun... Am luat acest gol, după pauză am revenit, dar după aceea au apărut aceste greșeli care se văd pe tabela de marcaj.

Trebuie să ne adunăm și să ne strângem rândurile, acesta este mesajul meu pentru jucători. Nu este nimic pierdut! Și mai sunt multe meciuri!

- Florin Pîrvu, antrenor Voluntari

Citește și:

Pîrvu își apără jucătorul, după două greșeli imense: „Nu e doar el în echipă”
VOLUNTARI
Pîrvu își apără jucătorul, după două greșeli imense: „Nu e doar el în echipă”
„Copilul” noului antrenor și-a îngenuncheat echipa în 4 zile » 3 gafe inexplicabile, două în lupta pentru evitarea retrogradării
VOLUNTARI
„Copilul” noului antrenor și-a îngenuncheat echipa în 4 zile » 3 gafe inexplicabile, două în lupta pentru evitarea retrogradării

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează