FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB, CAMPIOANA ROMÂNIEI

VIDEO + FOTO Unde s-a mutat petrecerea campioanei FCSB, după miezul nopții » Reporterii GSP au surprins imagini de senzație

FCSB e noua campioană a României, după 2-1 cu Farul. Suporterii gazdelor au început petrecerea de titlu încă de la jumătatea reprizei secunde. I +37   FOTO
FCSB e noua campioană a României, după 2-1 cu Farul. Suporterii gazdelor au început petrecerea de titlu încă de la jumătatea reprizei secunde. I

Articol de , , , , - Publicat duminica, 28 aprilie 2024 00:15 / Actualizat duminica, 28 aprilie 2024 12:46

FCSB e noua campioană a României, după 2-1 cu Farul. Suporterii gazdelor au început petrecerea de titlu încă de la jumătatea reprizei secunde. Iar la final au intrat pe teren în valuri. Sărbătoarea s-a mutat la baza de pregătire din Berceni, după miezul nopții.

UPDATE / Sărbătoarea campioanei FCSB, mutată la baza din Berceni

FCSB, sărbătoare mutată la Berceni // FOTO: Cristi Preda/ GSP
FCSB, sărbătoare mutată la Berceni // FOTO: Cristi Preda/ GSP
FCSB, sărbătoare mutată la Berceni // FOTO: Cristi Preda/ GSP
FCSB, sărbătoare mutată la Berceni // FOTO: Cristi Preda/ GSP
FCSB, sărbătoare mutată la Berceni // FOTO: Cristi Preda/ GSP
+33 FOTO

După miezul nopții, campionii de la FCSB au ajuns la baza din Berceni. Gălăgie mare, se pregătește o petrecere în toată regula. Peste 100 de suporteri, în frunte cu Gheorghe Mustață, sunt alături de fotbaliști.

UPDATE / Suporterii FCSB au intrat pe gazon

+6 FOTO

După meci, suporterii de la FCSB au intrat pe teren pentru a sărbători cu jucătorii. Ulterior, forțele de ordine au oprit orice tentativă a ultrașilor de a intra pe teren, iar jucătorii au urcat în galerie.

După aproximativ 10 minute, cât au stat urcați în peluză, fotbaliștii au mers să facă un tur de onoare al stadionului, alături de familii, iubite, copii. S-au dus spre tribuna a doua.

După ce jucătorii au plecat la vestiare, a început nebunia pe gazon. Forțele de ordine, care blocaseră accesul fanilor pe gazon, le-au dat în cele din urmă drumul pe teren.

A început astfel nebunia, cu suporterii care au invadat gazonul de pe Arena Națională, imagini care se văd des în marile campionate din Europa.

VIDEO. Suporterii de la FCSB au început sărbătoarea încă din minutul 71

Suporterii celor de la FCSB nu au mai avut răbdare până la finalul meciului și au început mai devreme sărbătoarea. Cu 1-0 pe tabelă, după golul lui David Miculescu din prima repriză, fanii au simțit că nimic nu mai avea să se întâmple în ultimele 20 de minute.

În minutul 71 au aprins blitz-urile telefoanelor, s-au ridicat în picioare și au început să cânte pentru favoriții lor.

De înțeles, pentru că roș-albaștrii dominau serios partida, cu ocazii peste ocazii. Inclusiv căpitanul Darius Olaru a fost la un pas de gol, dar a ratat incredibil singur cu portarul.

Iar în minutul 79, Farul a egalat prin lovitura de cap a lui Rivaldinho. Suporterii de la FCSB au amuțit câteva momente, apoi au început scandările pentru echipa lor. Iar în minutul 84 au „explodat” din nou, după golul de 2-1 al lui Alex Băluță, apoi au început să strige „Campionii, campionii!”.

VIDEO. FCSB - FARUL » Stadionul erupe după golul de 1-0 marcat de David Miculescu

Citește și:

FCSB dă lovitura! Pariul lui Gigi Becali și Mihai Stoica e pregătit de preliminariile Ligii Campionilor
FCSB - FARUL
FCSB dă lovitura! Pariul lui Gigi Becali și Mihai Stoica e pregătit de preliminariile Ligii Campionilor
Cum a venit Florinel Coman la petrecerea de titlu a celor de la FCSB » Le-a avut alături pe soția Ioana și fiica lor, Kasia
FCSB - Farul
Cum a venit Florinel Coman la petrecerea de titlu a celor de la FCSB » Le-a avut alături pe soția Ioana și fiica lor, Kasia

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (17)
Ss21
Ss21  •  30 Aprilie 2024, 08:21
Postat de forumeer pe 28 Aprilie 2024, 04:29

Pai in comuna Berceni, normal, doar nu in Ghencea?! In cartierul Ghencea, doar Steaua! In comuna Berceni, doar FC Fcsb 2003!

In comuna e doar capul tau obosit, pune mana si studiaza o harta a sectorului 4 din Bucuresti......sau crezi ca sectorul 4 cuprinde si comuna Berceni?

Dobermannul
Dobermannul  •  28 Aprilie 2024, 16:25
Postat de bunicu pe 28 Aprilie 2024, 08:07

Vă bucurați de manevrele făcute de patron dar este al 6-lea campionat în 21 de ani.Deocamdată nu aveți echipă să joace în ucl data trecută ați făcut 0-10 cu echipă poate din liga 3-a la noi.Dacă se juca corect pe teren nu luați nici locul 3.Eu personal aș fi bucuros să aveți rezultate.

Evident ca te bucuri pentru rezulatele FCSB-ului esti doar rapidist ...

daniaania
daniaania  •  28 Aprilie 2024, 10:09
Postat de Ss21 pe 27 Aprilie 2024, 22:36

Ce poate sa fie mai frumos, titlul 27 si *** pe ultimul loc! Campionii, campionii, ole, ole, ole!

Nu aveți palmaresul, ii Nr 4. Sa vă luați adio de la el în următorii 2,3 ani că vine DP în liga.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează