FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA ESTE ÎN AUSTRIA ALĂTURI DE STEAUA

Steaua a jucat aproape perfect în faţa vedetelor lui Olympiakos

Articol de - Publicat sambata, 10 iulie 2010 00:00

VIDEO: STEAUA - OLYMPIAKOS 1-0

Steaua a jucat foarte bine aseară şi a învins-o pe Olympiakos, echipă care şi-a folosit toate vedetele. Roş-albaştrii au ajuns la a patra victorie din tot atîtea meciuri amicale.

Steaua lui Piţurcă se mişcă din ce în ce mai bine. Noul antrenor a construit o echipă tehnică şi care se bazează pe un joc de posesie. Asta s-a văzut şi aseară, în cel mai tare amical al verii, contra unui adversar de top. Olympiakos Pireu n-a contat, deşi a mizat pe vedete ca Maresca, Raul Bravo, Dudu sau Nikopolidis.

Roş-albaştrii au început în forţă meciul. După numai 12 minute, Bogdan Stancu a profitat de pasa excelentă venită de la Dorel Stoica şi a marcat printr-un lob de mare fineţe de la 14 metri lateral dreapta. Jocul de posesie a continuat, iar ocaziile au curs, Gardoş, Tănase şi Stancu ratînd oportunităţi importante. Nervoşi, grecii au ripostat prin durităţi, dar arbitrul n-a sancţionat două intrări extrem de dure ale lui Diogo la Răduţ şi Latovlevici.

După pauză, steliştii au mai redus un pic motoarele, singurele acţiuni notabile fiind o ocazie a lui Gardoş şi şuturile lui Tănase şi Surdu. Olympiakos a avut o singură ocazie, în timp ce trupa din Ghencea a controlat jocul pînă la final.

Steaua - Olympiakos 1-0
A marcat B. Stancu (13)
Steaua: Stanca - Emeghara, Abrudan, Gardoş (Martinovici 58), Latovlevici - D. Stoica - Nicoliţă (cpt.), Răduţ (Surdu 58), Al. Păcurar (Toja 58), Tănase - B. Stancu. Antrenor: Victor Piţurcă
Olympiakos: Nikopolidis - Gkalitsios, Raul Bravo, Medesco, Valerianos - Mirallas, Dudu, Maresca, Zairi - Fetfatzidis, Diogo Santos. Au mai jucat: Derbyshire, Mellberg, Episten, Katsikogiannis, Potouridis, Costa Vianna, Gonzalez. Antrenor: Ewald Lienen

Cum au jucat noile achiziţii
Stanca - a fost impecabil între buturi, joc de picior foarte bun
Abrudan - calm în apărare, nu a fost depăşit de atacanţii adverşi
Gardoş - foarte bun pe faza defensivă, a ratat şi două ocazii de gol
Latovlevici - cel mai activ dintre fundaşii Stelei, a urcat în dese rînduri în atac
D. Stoica - sigur la mijlocul terenului, a jucat simplu, din maximum două atingeri
Răduţ - dispoziţie la efort, a ieşit uşor prin dribling din situaţii dificile
Păcurar - se vede că a jucat foarte puţin în ultima perioadă
Martinovici - a fost depăşit de cîteva ori de atacanţii lui Olympiakos

"Această victorie ne dă un moral foarte bun pentru campionat. Am cîştigat fără drept de apel contra unei echipe tari"
Octavian Abrudan, fundaş Steaua

100 de greci la meci
La partida de aseară, jucată în Germania, aproape de Munchen, grecii de la Olympiakos au fost susţinuţi de o puternică galerie, dotată cu vuvuzele şi tobe. Fanii au făcut gălăgie, şi-au încurajat favoriţii, dar l-au asaltat şi pe stelistul Kapetanos, proaspăt internaţional grec, pentru autografe şi fotografii.

Pace între Becali şi MApN
Patronul Stelei a dezvăluit ieri că a îngropat securea războiului cu Ministerul Apărării. "Am auzit că cei de la Clubul Sportiv au trimis la MApN o adresă prin care cereau să fim evacuaţi, însă dorinţa lor a fost respinsă personal de ministrul Gabriel Oprea. Îmi pare rău acum că m-am certat cu el. Steaua va rămîne să joace în Ghencea", a spus Becali.

De luni, abonamente
Conducerea Stelei a anunţat că începînd din prima zi a săptămînii următoare, fanii Stelei vor putea să-şi achiziţioneze abonamente pentru meciurile din Liga I din viitoarea stagiune. Preţul acestora: 150 lei - peluze, 250 lei - tribuna a II-a, 300 lei - tribuna I şi 600 de lei - tribuna 0, costul fiind mai mic pentru cei care au avut şi anul trecut abonament şi doresc să-l prelungească.

Kapetanos: "Vreau două titluri"
Ieri a ajuns în cantonamentul Stelei din Austria şi Pantelis Kapetanos, care a primit o vacanţă prelungită din partea lui Piţurcă după ce a participat cu Grecia la CM, unde a evoluat 25 de minute. "Sper să am un sezon cel puţin la fel de bun ca şi cel precedent. Vreau să cîştig, împreună cu echipa, titlul de campioană, iar individual, vreau titlul de golgeter în România", a declarat grecul. Anul trecut, el a fost cel mai bun marcator al Stelei, cu 15 goluri în Liga I.

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (42)
costibb
costibb  •  10 Iulie 2010, 19:35

sa nu va rupa olimpia balti pe voi,tu vorbesti asa despre amicale dupa ce ati pierdut tot?cred ca alta era parerea ta despre meciurile astea amicale daca ati fi facut ceva mai bun si voi...asa ca dute si latra in alta parte

mihai2201
mihai2201  •  10 Iulie 2010, 17:06

parerea mea ca Emeghara inca nu este la forma lui maxima (mai mult accidentat) dar din ce stiu eu ... este un jucator cu foarte multe calitati sper sa isi revina... in legatura cu toja... sunt de aceiasi parere cu Klaus este slab...avea dreptate Gigi cu "TITIREZU"

skrilla
skrilla  •  10 Iulie 2010, 16:30

@sylviu_dinamo.Fata de ce au la dispozitie Dinamo si majoritatea echipelor romanesti,sunt vedete incontestabile.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează