FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Spaima Moldovei » Ianis Hagi a marcat pentru a șaptea oară în Liga 1 împotriva echipelor din Moldova

Articol de - Publicat luni, 29 octombrie 2018 09:16

Hagi jr. și-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor, în partida disputată sâmbătă cu FC Botoșani, și-a reușit cel de-al treilea gol împotriva echipei antrenate acum de Costel Enache.

Ianis a punctat pe finalul meciului, de la 11 metri, pentru 2-0, după ce a tras în forță cu stângul pe sub portar. "Așa am simțit să trag, nu e prima dată. Până acum, acesta este sezonul în care marchez cele mai multe goluri. De când m-am întors acasă, odată cu maturizarea, au venit şi golurile şi pasele de gol. Sunt fericit pentru victorie pentru că veneam după eșecul din partida cu Sepsi", a spus Ianis.

Chiar dacă are trei goluri împotriva celor de la Botoșani, victima preferată a lui Ianis e Poli Iași, formație pe care o va întâlni marți, în "optimile" Cupei României. Fotbalistul care a împlinit acum câteva zile 20 de ani a punctat de 4 ori în poarta formației din Copou și e principalul favorit al caselor de pariuri să o facă și în duelul de mâine, cota 3,00.

"E importantă victoria pentru că era un meci important. Mă bucur pentru Voduț că a marcat, am pus presiune, dar ne-a fost greu în fața unei echipe arțăgoase. Lui Ianis îi place Moldova, speră să joace bine şi la Iaşi, dar trebuie să-i țin pe toí cu picioarele pe pământ!" a fost concluzia lui Gică Hagi.

CARACTERIZARE » "Eu am fost Messi, Ianis e Cruyff!"

Hagi a declarat că Ianis a fost comparat cu diverşi fotbalişti, dar el crede că fiul său seamănă cu Johan Cruyff. "E acelaşi tip de jucător cum a fost Cruyff: cu ambele picioare, subţire, inteligent, multă personalitate. Are joc de ambele picioare, uşor-uşor se formează şi fizic, ajunge să aibă şi fizic pentru că la început cu toţii aţi reclamat acest lucru. Uitaţi-vă pe internet să vedeţi că seamănă foarte mult! Acum rămâne ca el să confirme în viitorul apropiat, să devină acelaşi lider aşa cum a fost Cruyff. Messi nu putea să fie, că am fost eu, el e altcineva, nu seamănă cu mine. El folosește ambele picioare, aşa că îl putem pune în categoria cealaltă" a fost caracterizarea lui Gică.

"Ianis este un băiat care iubeşte fotbalul şi se dedică 24 din 24! Avem nevoie de astfel de băieţi, pentru că în ultimul timp nu a mai apărut niciun jucător cu o asemenea personalitate, care să-i capaciteze pe ceilalţi din jurul lui"
Mircea Lucescu, antrenor naționala Turciei

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (6)
instigatorul
instigatorul  •  29 Octombrie 2018, 15:49

Inainte de penalty ul de la Botosani a fost offside , dar nu ne mai complicam cu detaliile . Bine ca a dat ăsta gol .

1442432749389929
Marius Velcovici  •  29 Octombrie 2018, 14:59

***. Are 90 % din goluri date din penalty , el poate sa sperie pe cineva doar daca se uita in oglinda

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo100
dinamo100  •  29 Octombrie 2018, 13:03

"Spaima Moldovei"?!!! Cred ca toata lumea e speriata pe-acolo cand apare Ianis Hagi, nu? :) Voi duceti gazetaria la cel mai scazut nivel posibil! Sunt absolut jenante titlurile pe care le puneti!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează