FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB

EXCLUSIV Lovitură înainte de Sepsi - FCSB! Convins să continue: „Sută la sută, am convenit toate datele”

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a dezvăluit că a ajuns la un acord cu antrenorul Bernd Storck pentru a continua colaborarea scadentă în vara lui 2024
Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a dezvăluit că a ajuns la un acord cu antrenorul Bernd Storck pentru a continua colaborarea scadentă în vara lui 2024

Articol de - Publicat marti, 23 aprilie 2024 17:03 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 19:04

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a dezvăluit că a ajuns la un acord cu antrenorul Bernd Storck pentru a continua colaborarea scadentă în vara lui 2024, covăsnenii securizându-și relația cu tehnicianul german de 61 de ani înaintea partidei de miercuri cu FCSB (21:45)

Sepsi - FCSB este miercuri, ora 21:45, la Sfântu Gheorghe. O victorie a oaspeților îi poate apropia de titlul pe care îl vizează de nouă ani. Practic, un succes al lui FCSB, coroborat cu cel mult un punct al Universității Craiova în etapa cu CFR Cluj, va oferi și matematic roș-albaștrilor posibilitatea câștigării campionatului.

Verdict crunt, ratează orice șansă pentru Euro 2024 » A trimis un mesaj de forță colegilor: „Să iasă sănătoși de pe teren. Și să bată pe FCSB cu 2-1!”
SEPSI - FCSB
Verdict crunt, ratează orice șansă pentru Euro 2024 » A trimis un mesaj de forță colegilor: „Să iasă sănătoși de pe teren. Și să bată pe FCSB cu 2-1!”

Cei de la Sepsi susțin că vor face tot ceea ce depinde de ei ca să încurce situația în lupta pentru titlu. Patronul Laszlo Dioszegi a transmis într-un interviu acordat GSP.ro că echipa din Sfântu Gheorghe luptă pentru locul 3 în campionat. „Ne trebuie minimum 12 puncte pentru asta”, a comentat finanțatorul.

Care a făcut și un anunț important, faptul că mijlocașul Cosmin Matei, 32 de ani, depistat pozitiv la un control antidoping, face parte din lotul lui Sepsi, poate chiar să joace mâine contra FCSB (detalii aici)!

Care sunt primele jucătorilor de la Sepsi

Laszlo Dioszegi, numărul #1 de la Sepsi, a transmis care sunt remunerațiile jucătorilor care se vor confrunta miercuri cu principala candidată la titlu.

„Jucătorii au prime pentru fiecare meci. Clar, inclusiv și pentru etapa cu FCSB. Iar dacă echipa va încheia sezonul pe locul 3 și prinde cupele europene, atunci fiecare jucător va avea prime duble pentru partidele din play-off. Totul este cât se poate de clar", a transmis finanțatorul formației din Transilvania.

Ne-am atins un prim obiectiv, play-off-ul. A fost foarte greu, dar acum sper să stricăm sărbătoarea celor de la FCSB. În sensul să nu sărbătorească o eventuală câștigarea a titlului în casa noastră. O pot face în rest, nu e treaba noastră. În plus, am avut și mult ghinion cu FCSB în unele meciuri, sperăm să se întoarcă situația
- Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

Bernd Storck continuă la Sepsi: „Toate datele au fost convenite și de noi, și de dânșii"

Patronul roș-albilor a mărturisit că a ajuns la un acord de principiu cu Bernd Storck și reprezentanții germanului pentru a continua contractul, scadent în vara 2024.

10meciuri consecutive fără victorie a adunat Sepsi în confruntările directe cu FCSB, trei remize și șapte eșecuri

„Sută la sută. Am discutat, am convenit... Săptămâna asta, semnăm actele. Toate datele au fost convenite și de noi, și de dânșii (n.r. Storck și reprezentanții săi). Am considerat, împreună, că este drumul cel bun, sperăm să fie de bun augur", a comentat Dioszegi.

Storck este singurul component al echipei pentru care Sepsi a depășit plafonul salarial de 10.000 de euro/lună impus de către gruparea din Sfântu Gheorghe. Conform informațiilor GSP.ro, confirmate și de oficialii grupării, atunci când a sosit în iarnă la Sepsi, neamțul de 61 de ani a fost convins cu un salariu lunar de 15.000 de euro.

Citește și alte știri:

Ioan Ovidiu Sabău da un ultimatum: „Eu nu mai fac meseria asta!”

ANALIZĂ Ghinion? Noroc? S-a întors roata? Situația lui Dinamo pe finalurile de meci în ediția 2023/2024

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
Nagyvagany
Nagyvagany  •  23 Aprilie 2024, 21:25

De ce dati un titlu de ... senzatie? "Lovitură înainte de Sepsi - FCSB" ... Despre ce lovitura sxrieti dumneavoastra aici? Degradati profesia dumneavoastra pe zi ce trece.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează