FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - DINAMO 0-1

SEPSI - DINAMO 0-1 // Dusan Uhrin l-a „vrăjit” pe Cornel Dinu: „N-am văzut de mult timp așa ceva la Dinamo!”

Articol de GSP - Publicat luni, 02 septembrie 2019 23:46

Cornel Dinu, 71 de ani, fostul mare jucător al celor de la Dinamo, l-a lăudat din nou pe Dusan Uhrin, tehnicianul ceh al „câinilor”, imediat după meciul cu Sepsi, câștigat cu 1-0.

„Uhrin e omul care a adus fotbal la Dinamo. Face o echipă competitivă cu o formație dinamică, ceea ce n-am văzut la Dinamo de mult timp.

În ultimii 5-6 ani, antrenorii au făcut lucruri împotriva logicii dinamicii. Uhrin, care are o pregătire incontestabilă, a făcut unele lucruri bune în România”, a spus Cornel Dinu, la TV Telekom Sport.

„Mister” avusese un discurs asemănător și după victoria reușită etapa trecută de Dinamo în fața lui Hermannstadt, scor 3-0. Detalii, AICI!

Vezi AICI toate detaliile de la Sepsi - Dinamo 0-1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
powerdinamo
powerdinamo  •  09 Septembrie 2019, 12:36

M-ai repede v-ati defectat voi rau de tot.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  03 Septembrie 2019, 11:54
Postat de kordell pe 03 Septembrie 2019, 02:19

S-a defectat Dinu ?

E starea lui "normală"! Așa face cu toți! Întâi îi pupă în...apoi îi mânjește cu... Stilul lui Iliescu al cărui fan este! Dacă ai vreo pornire masochistă și-ncerci să-i citești vreun editorial, chiar dacă ai puterea și răbdarea să treci peste exprimarea sa plină de zgură, împiedicată și forțată...simți instant nevoia de un antinevralgic. Toate încercările lui pline de penibil de a demonstra celor din jur că nu este vreun semidoct nesigur pe educația lui, sunt sortite eșecului. Obține , în mod constant, efectul invers. Cu toată agresivitatea lui fără sens, inspiră milă, în niciun caz teamă, sau respect. Spui "Dinu", zâmbești îngăduitor și treci mai departe, promițându-ți în gând să nu-i mai bagi în seamă aberațiile pseudo-literare. După un timp, te obișnuiești cu toate cacofoniile lui mentale. E chestie de antrenament...

reddogsv
reddogsv  •  03 Septembrie 2019, 08:05
Postat de kordell pe 03 Septembrie 2019, 02:19

S-a defectat Dinu ?

Stai linistit ca nu mai e mult pana maine!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează