FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CFR CLUJ 1-1

SEPSI - CFR CLUJ 1-1 // Csaba Laszlo, discurs patriotic: „Trebuie să facem mai multă publicitate pentru România” + Îi ține pumnii lui Dan Petrescu în Liga Campionilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 august 2019 23:41

Sepsi a obținut un punct din meciul contra campioanei CFR Cluj, scor 1-1, în cadrul etapei a șasea din Liga 1, iar antrenorul Csaba Laszlo s-a declarat mulțumit de acest rezultat.

Eu cred că este un rezultat fair. Am întâlnit cea mai bună formație din România. Echipa mea a jucat așa cum trebuie să joci împotriva unei echipe cum e CFR-ul, numai că am fost puțin supărat, pentru că eu am vrut să joc diferit.

Nu e ușor dacă nu ești aproape de jucători (n.r. a fost suspendat pentru această partidă). Eu am văzut la băieți că au puțină frică și asta nu e bine. Trebuie să ai mai multă răbdare. Rezultatul este bun pentru noi și mergem mai departe. Trebuie să câștigăm și mai multe meciuri.  

Când am venit aici, am avut foarte mare frică, pentru că plecaseră 15 jucători și timpul era foarte scurt. Nu suntem Manchester United sau Barcelona să avem așa de mulți bani pentru jucători. Eu am fost surprins, pentru că am vorbit cu foarte mulți fotbaliști și nu au vrut să vină în România. Pe cei pe care i-am adus i-am convins că în România fotbalul este bun și nu trebuie să aibă frică. Acum trebuie să facem mai multă publicitate pentru România. Asta au făcut și CFR Cluj și Steaua... Ah! Sorry! FCSB... în cupele europene. 

Toți muncim pentru fotbalul românesc și o echipă ca Sepsi a prestat împotriva CFR-ului un joc foarte frumos pentru spectatori”, a spus Csaba Laszlo, la Look Sport.

Le ține pumnii clujenilor în Liga Campionilor

CFR Cluj joacă marți de la 22:00 pentru un loc în grupele Ligii Campionilor contra Slaviei Praga, iar Csaba Laszlo a avut numai cuvinte de laudă la adresa muncii depuse de către Dan Petrescu, considerând că cehii sunt niște adversari mai accesibili decât Celtic.

„Am vorbit și cu domnul Dan Petrescu cu 30 de minute înaintea jocului cu Celtic. Sper că Slavia Praga nu o să fie un adversar așa cum a fost Celtic. Acum șansele sunt 50-50. Domnul Dan Petrescu a făcut o echipă bună, a avut și puțin noroc, dar eu cred că norocul nu vine dacă nu faci nimic pentru el”, a spus mai Csaba Laszlo.

„Credeam că vin euforici, dar au venit motivați. Ne mulțumim și cu un punct. E primul punct contra CFR-ului, dar trebuia să obținem victoria ca să fie o bucurie foarte mare. Sperăm să obținem cât mai multe puncte din următoarele meciuri. Mister ne spune foarte multe când este pe margine, dar și antrenorul secund și-a făcut foarte bine treaba”
- Florin Ștefan (23 de ani), fundaș Sepsi

„Au o echipă bună, cu jucători cu experiență. Îi felicit pentru calificare și le urez multă baftă. Noi ne-am gândit să luăm cele trei puncte, dar e bine că am luat un punct. Vine meciul cu Clinceni, care va fi foarte greu”
- Bela Fejer (24 de ani), portar Sepsi

VEZI ȘI:

SEPSI - CFR CLUJ // VIDEO+FOTO Ce reflex! Păun, o nouă reușită superbă pentru campioană + Vâtcă a gafat la golul gazdelor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
tristan
tristan  •  18 August 2019, 09:28
Postat de ucv1948 pe 18 August 2019, 00:12

Un antrenor foarte bun . Foarte inspirata miscarea celor de la Sepsi prin aducerea lui .... ar fi fost extraordinar daca ar fi venit la Craiova , dar " specialisti " din conducerea Craiovei probabil trageau un pui de somn

Da, cel puțin CV ul e impresionant. Oricum e nevoie de astfel de antrenori în campionatul nostru. Am înțeles ca e plecat din 85 din Ro și totuși încă mai vb românește limba pe care nu cred c a folosit o prea mult în ultimii 34 de ani..

planetfun
planetfun  •  18 August 2019, 01:59

Talpane, sho pe el ! A zis Steaua fecesebeului ! Si cu 37 de milioane de la cioben, se face echipa .

ucv1948
ucv1948  •  18 August 2019, 00:12

Un antrenor foarte bun . Foarte inspirata miscarea celor de la Sepsi prin aducerea lui .... ar fi fost extraordinar daca ar fi venit la Craiova , dar " specialisti " din conducerea Craiovei probabil trageau un pui de somn

Vezi toate comentariile (3)
Comentează