FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Se tratează pe banii lor! :o Jucătorii Astrei nu au medic în cantonament și își plătesc singuri consultațiile

"Astralii" trebuie să se ferească de accidentări, pentru că nu are cine să-i îngrijească

Articol de - Publicat marti, 31 ianuarie 2017 00:00

Din cauza lipsei medicului din cantonamentul cipriot, jucătorii lui Șumi au fost obligați să-și plătească din propriile buzunare consultațiile medicale.

Campioana trece prin momente incredibile în cantonamentul din Cipru! Astra nu îl are alături pe doctorul echipei, Mircea Miu, care a acuzat probleme de sănătate, iar fără ajutorul acestuia, problemele medicale au ridicat mari dificultăți.

În meciul amical contra celor de la Ural, câștigat de giurgiuveni cu 1-0, unul dintre fotbaliștii Astrei s-a accidentat, iar banca tehnică a românilor a fost nevoită să ceară ajutorul formației adverse!

Damien Boudjemaa, 31 de ani, a suferit o contractură musculară și din cauza lipsei unui medic, mijlocașul a fost nevoit să meargă la un spital din zonă și să își plătească singur consultația! Alt jucător cu probleme este Cristian Săpunaru. Acesta tușește de o săptămână, însă de-abia ieri a fost văzut de un doctor.

În stagiul de pregătire al Astrei, șeful staff-ului medical este un masor, care trăiește cu emoții fiecare antrenament și meci, sperând să nu se întâmple nimic grav cu elevii lui Șumudică, din cauza faptului că nu are o pregătire adecvată acestor situații.

"Voi urma căile legale"

Marius Șumudică este singurul om de la Astra care nu și-a încasat restanțele financiare și a declarat că va face tot ce este necesar ca să își recapete banii. "E adevărat că nu mi-am primit salariul. Așa am înțeles și eu, că aș fi singurul rămas în această situație. Domnul Petre Buduru are o vorbă de care voi ține cont: dacă nu-ți convine, urmează căile legale. Așa voi face", a declarat Șumi la DigiSport.

6luni mai durează angajamentul pe care Șumudică îl are cu Astra. Din vară, antrenorul va pleca foarte probabil în străinătate

2.600.000 €au intrat în conturile Astrei după calificarea în primăvara Europa League

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (2)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  31 Ianuarie 2017, 10:34

Le da Tilica anticarcel si le trece. Sapa si gradina in timp ce se antreneaza. Ca mama lui Tilica.

blatistu49
blatistu49  •  31 Ianuarie 2017, 09:04

aubani de la Pariuri

Vezi toate comentariile (2)
Comentează