FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Se înțelege Gigi Becali cu Devis Mangia? Principala condiție pentru ca italianul să ajungă la FCSB

Devis Mangia
Devis Mangia

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2019 10:48

Italianul Devis Mangia ar putea continua în Liga 1 și din sezonul viitor, Gigi Becali fiind interesat să-l aducă în locul lui Mihai Teja la FCSB.

Probabil condiția principală pentru ca Devis Mangia să ajungă antrenor la FCSB este cea a subordonării pe care ar accepta-o sau nu față de Gigi Becali. Pe ultimii tehnicieni cu care a lucrat Becali i-a anunțat încă de la început că trebuie să fie de acord să facă anumite schimbări pe care el le cere în timpul meciurilor, dar și că primul „11” trebuie aprobat de el.

Pe parcursul celor aproape 2 ani la Craiova, Mangia n-a avut foarte multe astfel de „meciuri” cu Mihai Rotaru, deși există tot mai multe informații că patronul Craiovei îi sugera și el, prin reproșurile pe care i le făcea după joc, ce fotbaliști ar trebui să mai joace și care ar trebui lăsați pe dinafară.

E Mangia o soluție mai bună decât Teja pentru FCSB?

Da
Nu

3 antrenori italieni a mai avut FCSB cu Becali patron: Zenga, Bergodi și Pedrazzini

5 înfrângeri în ultimele 9 meciuri oficiale a suferit U Craiova cu Mangia antrenor

A antrenat superjucători la Italia U21

În 2012, Mangia a fost numit selecționerul naționalei de tineret a Italiei. A primit inclusiv susținerea celui care antrena atunci prima reprezentativă, Cesare Prandeli. Mangia i-a succedat la U21 lui Ciro Ferrara și a reușit nu doar să califice Italia la turneul final al CE din 2013, dar să și joace finala competiției, pierdută cu Spania, 2-4. Sub comanda lui Mangia s-au aflat câțiva jucători care astăzi evoluează la nivel înalt și foarte înalt: Verratti (PSG), Insigne (Napoli), Florenzi (AS Roma), Immobile (Lazio), Borini (AC Milan), Gabbiadini (Sampdoria).

Citește și:

Mangia intră în cărți la FCSB! Teja în pericol, MM Stoica și Gigi Becali sunt cei mai mari fani ai italianului demis de Craiova

Gigi Becali începe campania de transferuri! Bradley de Nooijer l-a încântat și este principala țintă

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
fairplayromania
fairplayromania  •  18 Aprilie 2019, 18:47
Postat de poison_1 pe 18 Aprilie 2019, 15:32

Ca să vedeți ce PORCĂRIE de club este FC FCSB, antrenorul trebuie să se subordoneze tehnico-tactic dorințelor lui Becali. FC FCSB - burbionul fotbalului românesc.

Fcsb nu e club de fotbal.... Cum îi spune la adunătura aia ţinută închisă intr-un dreptunghi si vegheată de stăpîn?

mosvasile
mosvasile  •  18 Aprilie 2019, 18:27
Postat de aress123 pe 18 Aprilie 2019, 16:14

Ce antrenor nou sa aduca ??? Cat timp va fi el principal, poate sa-l aduca si pe Guardiola ca tot de geaba. La echipa asta antrenorul nu are nici pic de autoritate in fata jucatorilor. Stau si urmaresc emisiunile sportive ca sa vada daca au intrat sau nu in gura ...principalului.

Nu Becali este"antrenor principal"la fcsb,mai oameni!Cand e clar ca ala e MM Stoica!Degeaba ii ziceau GSP-istii "manager general"?

firaldo
firaldo  •  18 Aprilie 2019, 17:49
Postat de pavel_dumitrescu pe 18 Aprilie 2019, 14:22

Culmea, un italian care a aratat ca nu prea are treaba cu defensiva. Iar daca vine la FCSB, va avea unii dintre cei mai gafeuri fundasi centrali din liga 1, adica Planici si Balasa.

Inseamna ca nu i-ai văzut pe Acka si Donkor daca zici ca Balasa si Planic sunt gafeuri.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează