FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Sar scântei în conflictul FCSB - Viitorul » Dezvăluirile unui oficial al echipei lui Hagi: "Stăteam la șuetă cu doi steliști, erau destul de nemulțumiți"

Dragoș Nedelcu ar putea fi unul dintre jucătorii vizați de declarația lui Bivolaru // FOTO: Raed Krishan
Dragoș Nedelcu ar putea fi unul dintre jucătorii vizați de declarația lui Bivolaru // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 27 noiembrie 2018 11:08

În plin scandal între Gigi Becali și Gheorghe Hagi, Cristian Bivolaru, directorul general al celor de la Viitorul, a făcut o declarație interesantă în această dimineață, dezvăluind o discuție avută cu doi dintre jucătorii transferați de FCSB de la Viitorul.

Oficialul echipei lui Hagi a vorbit și despre situația lui Florinel Coman, intrat în conflict cu Gigi Becali și Nicolae Dică.

"Un prim semn de întrebare e legat de starea lui Coman de sănătate. Sunt curios dacă e 100% pregătit. Nu știu dacă se simte confortabil cu postul pe care joacă, cu indicațiile pe care le primește.

La un meci cu FCSB - Viitorul de anul trecut, stăteam la șuetă cu doi dintre jucătorii care au ajuns de la Viitorul la FCSB, erau destul de nemulțumiți", a spus Bivolaru, la Pro X. 

Vezi și:

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
martinpen
martinpen  •  27 Noiembrie 2018, 13:45
Postat de Ticu Troya pe 27 Noiembrie 2018, 12:09

Pai cum sa intelegi , daca n-ai vazut minge in viata ta !!?

Ce legatura are mingea cu Steaua si cu fcsb? Lucruri total diferite.

mosvasile
mosvasile  •  27 Noiembrie 2018, 13:42

"Stateam la o sueta cu doi stelisti..."!Nu stiu cum se face,dar si in meciurile cu "stelistii",tot asa,"stati la o shueta"!

1562728990660817
Gorki Jivago  •  27 Noiembrie 2018, 13:20

SA AUDA SI TOVARASUL HAGI CARE ACUM 2 SERI ZBIERA CA UN DESCREIERAR CA FIECARE SA_SI VADA DE ECHIPA SA!!!!DIN CATE STIU ACEST BIVOLARU NU ESTE SLUGA LUI BECALI CI A LUI ...HAGI!!!!SI ATUNCI....PACAT MARE PACAT MAI GICA HAGI!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează