FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO / EXCLUSIV Rusescu, despre 5 transferuri vehiculate la FCSB: „Lotul trebuie să fie gata până la meciul verii”

Raul Rusescu, expertul GSP Live
Raul Rusescu, expertul GSP Live

Articol de - Publicat marti, 30 aprilie 2024 17:36 / Actualizat marti, 30 aprilie 2024 19:45

Raul Rusescu (35 de ani), triplu campion al României, a comentat la GSP Live 5 dintre numele vehiculate la FCSB în această vară.

FCSB a cucerit campionatul după o pauză de 8 sezoane, prilej pentru Gigi Becali să întărească echipa înaintea preliminariilor din cupele europene. Patronul roș-albaștrilor a rostit câteva nume, iar Rusescu a analizat 5 dintre jucătorii văzuți drept posibile variante pentru noua campioană.

Hagi îi dublează salariul ca să nu plece la FCSB: „Va lua decizia după finalul campionatului”
FARUL
Hagi îi dublează salariul ca să nu plece la FCSB: „Va lua decizia după finalul campionatului”

VIDEO. Raul Rusescu, despre 5 nume vehiculate la FCSB

  • Denis Alibec (33 de ani, atacant central, 800.000 € cotă de piață pe Transfermarkt): „Ar fi bun la Steaua, i-ar prinde bine să se întoarcă, să ajute Steaua să intre în grupele unei competiții europene”
  • Mihai Popescu (30, stoper, 900.000 €): „Ar putea fi un plus. E un jucător bun. Nu e nicio problemă că a jucat în trecut la Dinamo”
  • David Kiki (30, fundaș stânga, 1,1 milioane €): „E un fotbalist interesant, dar încă știm prea puține despre acest transfer”
  • Panagiotis Tachtsidis (33, mijlocaș central, 800.000 €): „Becali a spus bine, e un jucător bun, dar nu e ce are nevoie FCSB. Nu-i contestăm calitățile, e un fotbalist foarte bun, dar e important dacă se pliază și dacă e nevoie de el la FCSB. Nu cred că e cazul”
  • Florin Tănase (29, mijlocaș ofensiv, 3,2 milioane €): „E un jucător foarte bun, care a jucat excelent la Steaua, a marcat multe goluri, poate ajuta echipa”

„FCSB trebuie să facă devreme transferurile. E o pauză scurtă și e necesar să aibă lotul complet la timp, pentru a pregăti primul tur preliminar, care e cel mai important meci al verii” e de părere Raul Rusescu.

Raul Rusescu: „Nu știu dacă Edjouma poate să-i ia locul lui Lixandru”

De asemenea, Rusescu a comentat și eventuala revenire a lui Malcom Edjouma la FCSB. Mijlocașul central în vârstă de 27 de ani a fost împrumutat în acest sezon la Bari (Serie B). „Nu știu dacă poate să-i ia locul lui Lixandru. Îmi place foarte mult Lixandru, iar atacant nu cred că-l bagă pe Edjouma (n.r. - râde)”, spune Rusescu.

Am mai spus-o, Ovidiu Popescu ar trebui păstrat în lot, a jucat foarte bine fundaș stânga împotriva Farului

- Raul Rusescu

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Mai multe articole despre FCSB:

Cum s-a terminat petrecerea de titlu de la FCSB: „Am plecat la 06:30. Dacă plecam mai devreme, era întuneric. Și mi-e frică de întuneric”
FCSB CAMPIOANĂ
Cum s-a terminat petrecerea de titlu de la FCSB: „Am plecat la 06:30. Dacă plecam mai devreme, era întuneric. Și mi-e frică de întuneric”
Becali a intervenit și a anulat planul lui MM Stoica: „Dacă era după mine, i-aş fi lăsat să plece”
FCSB
Becali a intervenit și a anulat planul lui MM Stoica: „Dacă era după mine, i-aş fi lăsat să plece”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (11)
grassu_46
grassu_46  •  01 Mai 2024, 07:39

rusescu mare analist,vorbeste numai prosti

mehigh_ms
mehigh_ms  •  01 Mai 2024, 06:39
Postat de buze.dulci pe 30 Aprilie 2024, 19:31

Cine e Rusescu ăsta???

dar tu cine esti?? de fapt.. stiu cine esti. un frustrat!

Stelian66
Stelian66  •  30 Aprilie 2024, 22:48
Postat de dobrin pe 30 Aprilie 2024, 19:07

Mihai Stoica ar fi si mai bun, ca a invatat la facultate.

Eu nu sunt fan MM , dar parca spune mai multe decât RR

Vezi toate comentariile (11)
Comentează